2. lokakuuta 2012

Muuttolaatikoita

Huh, en vieläkään oo ihan täysillä tässä blogihommassa mukana. Tällä hetkellä jännittävintä mitä tässä elämässä tapahtuu, on epävarmuus siitä, että iskenkö varpaan muuttolaatikkoon pimeässä. Tässä kämpässä ei oo kunnollisia valoja, minulla on vain muutama tunnelmavalo täällä. Ja itse asiassa yksi niistä hajos muutossa, kun se putos kivilattialle. Lisäksi minun elämä pyörii tällä hetkellä myös sen ympärillä, että löydänkö itselleni teekupin jostain laatikosta, vai kuolenko janoon. (No,löysin sen. Seuraava elintärkeä askel on löytää lähikauppa.)


En ehtinyt tehdä eilen täällä mitään. Muutettiin, jonka jälkeen kävin etsimässä pimennysverhoja, joita en löytänyt. Sen sijaan löysin suihkuverhon ja korvasin pimennysverhon päiväpeitteellä. Sitten lähdin yöksi töihin. Hiukan väsytti, kun aamulla raahauduin kotiin. Ja tänään en tietenkään saanut nukuttua kovinkaan myöhään. Pakko varmaan ottaa pienet päiväunet ennen yötä. Onneksi huomenna on vapaapäivä. Tai no, en mene vannomaan, on nimittäin pää sen verran sumussa, että taitaa olla parempi tarkistaa listasta vielä.


Minä taidan lähteä jatkamaan tavaroiden purkamista ja pohtimaan näitä elämän suuria kysymyksiä, kuten sitä, että kummasta kaapista teen astiakaapin ja kummasta kuiva-ainekaapin. Vai teenkö kompromissin, että puolet ja puolet? Haha... Jospa saisin tämän viimeistään huomenna kuntoon ja uskaltaisin lähteä sohvakaupoille. Ja pesukonekin vois olla kätevä omistaa.

4 kommenttia:

 1. Mielettömän kiva blogi tämä, ja hirmukauniita kuvia: tykkään! Täytyypä käydä täällä kurkkimassa vähän useamminkin! :D

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti kiitoksia! Oon nyt olosuhteiden pakosta joutunu jättämään blogin vähän paitsioon, mutta pian alkaa helpottaa ja eiköhän täällä taas ala tapahtua... Tervetuloa poikkemaan uudemmankin kerran!

   Poista
 2. Jyskissä on pimennysverhot halvennuksessa!!! Terveisin yks kahden adhd-lapsen äiti Kajaanista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää vissiin ottaa suunnaksi se Jyski sitten! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!