10. lokakuuta 2012

Retrovärejä

Oikeestaan ei minulla oo mitään asiaa, rakastuin vaan tuohon ruskean ja murretun keltaisen yhdistelmään ja piti päästä leikkimään.

Oon tänään heränny aivan liian aikaisin siihen nähden, mihin aikaan menin nukkumaan. Oon tänään silittänyt verhot, paitsi sen yhden, jossa on silityskielto. Miksi ihmeessä!? Niitä verhoja ei saa myöskään pestä. En ymmärrä tätä nykymaailmaa. Mitään ei saa pestä. Just kun sain pyykinpesukoneen lopultakin toimimaan! Oon ollu niin innoissani, että nyt pyörii kolmas pyykki. (Tosin toistaiseksi vaan semmosia materiaaleja, jotka saa pestä.) Vielä ois yksi valkopyykki oottamassa vuoroaan. Saa nähä kestääkö tuo kone vai ylikuumeneeko se. Saa nähä, onko suunnitteluinsinöörit ymmärtäny mitään todellisesta työnteosta. Lisäksi oon tiskannu tiskipöydällisen tavaraa. Onneksi on pieni tiskipöytä. Ja onneks piilotin tilanpuutteen vuoksi puolet astioista ylähyllyille, niin käyttökuppeja ja kippoja on nyt vähemmän ja puhtaat loppuu nopeemmin.
Nyt pitäis lähteä käyttämään Batman pihalla ja sitten laittaa vähän ruokaa. Jatkoin eilistä miehistä linjaani rautakauppojen jälkeen Prismassa ja ostin lenkkimakkaraa ja lisäksi aattelin tehä lohkopottuja. Omnom, onkin jo vähän nälkä, koska eihän tosimies millään nuudelilla elä niin.

P.s. Edistyin taas vähän siivoushommissa ja kohta voin tehä sisustuspostauksia!

P.p.s Edistyin myös vakiopaikkojen metsästyksessä ja löysin taas uuden, ihanan istumapaikan! Seuraava askel on uskaltautua niihin myös yksin. (Koska en tunne täältä vielä tarpeeksi ihmisiä siihen, että saisin aina jonku mukaan, kun haluun lähteä.) Siihen ajattelin ottaa avuksi lukutaktiikan. Lukeminen on hyvä syy hengata kahviloissa yksin. Huomenna meen ehkä hakemaan paikallista kirjastokorttia ja lainaamaan pari hyvää kirjaa ja alotan lukuharrastuksen kahviloissa!

2 kommenttia:

  1. Heipä hei! :) Tosi mukavan oloinen blogi sinulla ja mukavalta vaikutat itsekkin :) Pidin itsekkin hieman aikaa blogia, mutta se hieman kuoli koska olisin paremman kameran tarpeessa. D: Sieviä kuvia sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moit sinnekin ja kiitos!! Sinun ei auta kun ostaa se kamera, niin pääset taas jatkamaan bloggailua... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!