20. toukokuuta 2013

Meressäkahlaaja

Alkaa loppua huumorintaju. Minulla ei oo tällä hetkellä oikeastaan yksiäkään kenkiä, joilla voisin kävellä. Minulla on rakko jopa päkiässä. Sen lisäksi sain kuin sainkin perinteisen aurinkoihottuman, tällä kertaa se on kaikista ärhäkimpänä, ylläripylläri, jalkapöydässä. Kirvelee ja polttelee jo ilman kenkiäkin. Juoksin hakemassa äsken apteekista kortisonia, niin jospa saisin nukuttua kuitenkin.


Oon rymynny koko päivän ympäri Hietasaarta, käytiin Vilin kanssa kuvaushommissa. Hyvä, etten joutunut uimahommiin tämän urhautuvaisuuteni takia. Kuvattiiin nimittäin Nallikarissa joutsenia, ja kahlasin jonku sata metriä merelle niin, että pääsin niitten taakse. Lopulta olin polvillani vedessä sen kameran kanssa.Olin jonkun parikymmenen metrin päässä, ja lähemmäs en uskaltanut, kun linnut aloitti jäätävän metelin. Tämän jälkeen kierrettiin vielä saaren toiseen päähän luontopolkua ja tultiin huvila-alueen läpi takaisin Vilille tekemään ruokaa.


Lisäksi juttelin Vilin kanssa ja totesin, että todellakin menen ja ostan sen uuden kameran. Lisäksi heiteltiin vähän hullujakin ajatuksia valokuvaushommien suhteen, joten oon vielä enemmän fiiliksissä näistä hommista ylipäätään. Nyt vaan pitäisi pistää tilausta menemään, niin sais taas yhen askeleen eteenpäin. Aloin jo suunnitella blogihommiakin uusiksi, haha!

Just kun olin päättänyt tuon edellisen objektiivin hankittuani, että oon tyytyväinen kalustooni. Niin höpöhöpöt.


Koska lähdettiin valokuvaamaan, niin ajattelin mennä turvallisesti housuissa. Kun lähdin, oli vielä melko "viileää" verrattuna eiliseen, joten päädyin t-paita -tyyppiseen ratkaisuun ja lisäksi hattu päätä lämmittämään. Kun sitten raahasin tuota kymmenen kilon painoista kamera-arsenaaliani halki Oulun siinä hiki hatussa, niin totesin, että voisin tarvita myös sellaisen kätevän reppusysteemin kameralle. Nälkä kasvaa syödessä jne.


On muuten taas vähän äitin kaapista poimittua asustetta, sekä aurinkolasit että helmet. Aurinkoihottuma on omaa. Ja nuo helteessä levinneet rajaukset silmissä myös. Nämä kuvathan olisi voinut toki ottaa ennen sitä reissua, eikä vasta mereen pulahduksen ja lintutorniin kiipeilemisen jälkeen, mutta ei näköjään ole niin justiinsa.

2 kommenttia:

  1. Huhuu! Täällä olis tarjolla vielä lintukirppuja aurinkoihottuman kruunuksi, helminauhaa navan seudulle... Ootko älynny, että sulla on auto kameran kuljettamista varten. Ja voishan sitä arsenaalia vedellä vaikka matkalaukussa pitkin merenrantoja, täällä ois muutama joutilas kapsäkki, pyörivät haitolla tuolla yläkerrassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän välttää turhaa autoilua. Bensa maksaa ja kunto kasvaa, kun kävelee. Kokeileppa vetää matkalaukkua pitkin Nallikarin hiekkarantaa..

      Poista

Kiitos kommentistasi!