8. toukokuuta 2013

Viininmaistajaiset

Alan olla huippuväsynyt. Oon nyt kikatellu puoli tuntia tälle ja suunnitellu kaverin kanssa kyseiseen virmaan mm. kesä työ hakemuksen toimisto sihteeriksi toimistoon ja selän pesijäksi sauna iltaan. Korkkasin tuossa myös viinipullon, oon juonu puoli lasia ja oon valmis nukkumaan. (Oon kirjottanu nyt sen puoli tuntia kaikki yhdys sanat erikseen tuolla hauskassa facebook-keskustelussa Pasin kanssa, joten joudun tosissaan skarppaamaan täällä blogin puolella...)


Kaivoin kuitenkin tuossa ennen tuota hilpeetä maan siirto keskustelua kameran esiin ja yritin kuvata viinini. Oon odottanu tuon pullon korkkaamista ties kuinka kauan, koska yleensä juon sen lasin ja loppupullo vanhenee jääkaappiin. Tänään oli kuitenkin just sellainen viini-ilta, että en enää malttanut. Erinomainen parmankinkkupizza, tummaa suklaata ja lasi viiniä. Ja huomenna vapaapäivä. Tosin ollaan jo sovittu alustavasti, että käydään nyt jo lopultakin katsomassa tuo meijän lähisali ja aloitetaan saliharrastus. Saa nähdä, miten käy.


Huomenna on toivottavasti loistava ilma, joten otan kameran mukaan ja lähden myös ulkoilemaan. Kaipaan ihan todellakin jo jotain luovaa tekemistä. Illalla olisi sitten tarkoitus olla todella luova ja poiketa avaamassa terassikausi. Kun se Vappukin hurahti ohi niin äkisti ja silloin oli niin kylmäkin. Itse asiassa oon jo kerran käyny terassilla, mutta juurikin säästä johtuen kuumalla kaakaolla, joten sitä ei taideta laskea kun lähinnä köyhän miehen after skiksi ilman sitä skitä. Kaakaokin oli ihan lapsiystävällinen versio, koska aamulla oli töihin meno. Ylihuomenna ei oo, joten katotaan, että jos vaikka hiihteliskin siinä ohessa.


Mutta minä en nyt pysty keskittymään edelleenkään kuin nuihin maan siirto hommiin ja nyt kuvioissa ovat yhtäkkiä myös takavuosien hittikaksikko Ella ja Aleksi. Seuraava vaihe olisi mennä nukkumaan, mutta lasissa on vielä muutama sentti viiniä jäljellä, joten kikatetaan nyt täällä sitten omille vitseille. Nauru pidentää ikää. Ja punaviini.

3 kommenttia:

 1. Ella ja Aleksi, ei jestas :----DD Olin unohtanut niiden koko olemassaolon, mut nyt taas sun muistuttamana repeilen pelkälle ajatukselle niistä biiseistä. Mulla oli se niiden eka levykin sillon joskus, tiedä miksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut aivan huikeita biisejähän niillä oli! Tuo meijän Ella ja Aleksi -keskustelu lähti sähköpostikeskustelusta, kun kerroin kaverille lähettäneeni Ellalle ja Aleksille sähköpostia hetken mielijohteesta. Siinä "Missä on lepakot talvella?" -biisissä nimittäin lauletaan jotain että jos tiedät missä on lepakot talvella, laita meille sähköpostia osoitteeseen lepakot ät ella ja aleksi.. Ja piti sitten testata että vastaako ne minulle. Eivät vastanneet, vaikka kerroin hienon tarinan savusaunan vintillä talvehtineesta lepakosta. :D

   Poista
 2. Juu uu. oot selvästi isäsi tyttö, kun kikattelet juuri tuolle juutupemainokselle. Kannattaa siirtyä historiassa taaksepäin Ellasta ja Aleksista, nimittäin Ansaan ja Oivaan, joilla oli erittäin oivastavia ansoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!