19. toukokuuta 2013

Valkoista pitsiä

Aivan huikeet säät ollu, eipä oo paljoa tullu koneella istuttua. Sen ajan mitä oon ollu kotona oon joko nukkunu tai maannu bikinit päällä parvekkeella, jossa on niin kirkasta, että näyttöä on ihan mahdotonta yrittää tihrustaa. Oishan sitä voinu tokikin ottaa niitä bikinikuvia ottaa, mutta valitettavasti ei tullu mieleen.


Kävin aamulla tuolla rannassa taas käveleksimässä. Tosin olin melko varovainen sen viimekertaisen puskaepisodin jälkeen ja välttelin ihmisiä. Tosin yhtäkkiä minut yllätti joku mummo, jolla oli kauheesti asiaa meriveden vähyydestä ja roskista. Juttelin siinä sitten hetken säästä ja liukenin paikalta. Kuvasaalis jäi siis melko heikoksi. Mutta toisaalta, en ollu itekkään kauheen innokkaana tuossa hommassa, kun edellispäivän (ja -yön) työpaikan virkistyspäivä painoi vähän kropassa...


Aamupalaksi söin poppareita, kun unohin eilen käydä kaupassa ja kaapista ei löytyny kauheesti muuta. Huomenna täytyy kyllä ehottomasti käydä juoksulenkillä.. Ja siellä kaupassa. Tämä päivä on mennyt taas tosiaan tuolla partsilla lahnatessa. Yritin sutia vähän aurinkorasvaa naamaan, mutta laskeskelin tuossa, että tuossa purkissa olevista hampaanjäljistä voisin päätellä aineen olevan peräisin Batmanin pentuajoilta, joten voi olla, että suojakertoimet ei oo enää ihan sitä luvattua. Kovasti en onneksi oo palanut, mutta perinteiset aurinkoihottumat oon jo onnistunu saamaan. Otsaan. Great. Käsissäkin on pilkkua, mutta vähän hillitymmissä määrin.


Tämän kevään hittiasu (jos vaan säät sallivat) tulee varmasti olemaan tämä keväällä ostamani pitsimekkonen. Näyttäis toki vähän paremmalta rusketuksen kuin aurinkoihottuman kanssa, mutta noh, samapa tuo. Olin eilen tosiaan siellä työpaikan kemuissa tuossa kyseisessä asussa ja tänään kävin moikkaamassa entistä opiskelukaveria terassilla. Ja lettukahvilassa. Ja hankin vähän lisää tuota aurinkoihottumaa. Ja kotiin tulin kinkin kautta, että terveyspäivä sen kun vaan jatkuu. Olisin mielelläni kruunannut päivän pussillisella karkkia ja jäätelöllä, mutta tuo pienenpieni lähikauppa niin täyteen tupattu ihmisiä, että käännyin ovelta pois.


Hauskaa, oon ottanu kaikki kesäkenkäni käyttöön yhtä aikaa ja nyt minulla on myös miljoona eri rakkulaa ympäri jalkoja. En oo ees laskenu ku tympässee niin paljon. Haluan todellakin olla korkkarikunnossa parin viikon päästä, kun Helillä on ylioppilasjuhlat! Vuoraan varmaan jalat jollain laastareilla, jos ei muuten onnistu.

Odotan jo ihan hurjasti kaikkea sitä ruokaa ja toisekseen sitä, että pääsen kuvaamaan ne pippalot. Kuumottelis vähän hankkia uusi kamera, mutta ehkä meen vielä tuolla nykyisellä. Tai no kahtoo nyt... Lupasin joka tapauksessa mennä kotiin viettämään ekan lomaviikkoni leipomisen ja siivouksen ja muiden valmistelujen merkeissä. Vielä kuusi työvuoroa ja sitten olen kolme viikkoa niiiiiin lomalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!