12. toukokuuta 2013

Takinkääntötemppu

Mutta onneksi minun takissa on nätti helmenvalkoinen vuori. Saatoin tuossa joku aika sitten mainita, että en kauheesti jaksa Instagram-päivityksiä blogeissa. Selaan ne läpi tosi nopsaa, koska monissa tapauksissa oon nähny ne jo siellä Instagramin puolella ja muutenkin. Suttusia pikkukuvia naamasta, kahvikupista tai koirasta. (Ja siis en mitenkään tarkoita loukata tai arvostella ketään, koskapa oma Instagramini on täynnä juurikin tuota.) Otin tänään kuitenkin omasta mielestäni tosi kivan kuvan juurikin Instagramia ajatellen, niin kun nykysin otan jokaisen puhelinkuvani. Katsoin sitä ja paria muuta isompana koneella ja totesin, että ei ne kaikki kuvat hullumpia ole ollenkaan ja monissa se huonolaatuisuus ei edes häiritse. Joten miksi en jakaisi omasta mielestä valokuvauksellisimpia myös täällä, koska jonkinlaiseksi valokuvausblogiksi tätä väitän.

Tämän postauksen saa siis skipata ihan luvan kanssa!


Auton aurinkosuojien peilit hyötykäytössä.
Kevätfiilistelyä parvekkella.Suomi -USA -matsin ensimmäinen erätauko ja naapurin hermosavut. 
Romanttinen äitienpäivänkävely Nallikarissa. (En oo valitettavasti itse kuvassa.  Enkä niin romanttinenkaan.)

Kuvia siis on koko minun puoli-vuotiselta Instagram-historialtani, että puolen vuoden päästä sitten uudestaan, mikä tämä ei saa täyttä tyrmäystä. Minun puhelin ei tosiaankaan oo mikään tekniikan ihme, todella vähä-älyinen puhelin älypuhelimeksi, joten laatukaan ei tosiaan päätä huimaa. Mutta tosiaan, mitäs tykkäsitte tällaisesta vaihtoehtoisesta valokuvapostauksesta? 

P.s. Esikatselen tätä vieläkin jatkuvasti ja arvon, että julkaisenko vai laitanko sittenkin roskakoriin... Ehkä nyt vaan julkaisen ja meen soittamaan äitille äitienpäiväpuhelun! Ihanaa äitienpäivää kaikille, jotka kokevat päivän sankareihin kuuluvansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!