4. toukokuuta 2012

Hame vai jääkiekko?

Uhmasin tänään tuota nollakeliä ja tätä flunssaani laittamalla ohuen harsopaidan ja nahkatakin. Ihan vaan sen kunniaksi, että kurkku ei ollut tänään läheskään yhtä kipeä kuin eilen. Ihan oikeesti, voiskohan se kevät jo vähitellen tulla... Menin eilen käymään ulkona, kun siellä näytti olevan niin nätti auringonpaiste. Kun pääsin ulos, niin aurinko oli pilvessä ja lunta tuli taivaan täydeltä. Vähän aikaa siinä patsasteltuani menin sisälle todetakseni hetken päästä, että ulkona paistaa taas aurinko. Luontoäiti on ilmeisesti todellinen nainen tuon tuuliviiriluonteensa kanssa.


Tänään on kuitenkin ollut koko päivän tasaisen pilvistä. Paitsi just ennen kun minulla oli töissä ulkoilua, paistoi aurinko. Ehdin hakea aurinkolasit laukusta ja siihen se paiste loppuikin. Mutta eipähän satanut lunta kuitenkaan. Meidän metsäkin on jo sula, pian voidaan vaihtaa asvalttitie polkuihin vaaralla. Batmankin arvostaa tuhat kertaa enemmän, kun saa juosta vapaana jokaiseen rapakkoon, kun minä en oo kiskomassa sitä pois narun toisessa päässä.

Kiitos sulan metsän, kuvausmotivaatiotkin alkaa olla taas kohdillaan. Minulla on jo pitkään ollut suunnitelmissa suunnata kameran kanssa tässä melko lähellä sijaitsevalle vesiputoukselle, mutta oon odotellu kunnon tulvia. No, nyt putous on varmasti parhaimmillaan, joten jospa sitä sais tänään aikaiseksi pienen reissun...


Toisaalta tänään alkaa jääkiekon MM-kisat ja Suomen eka peli! Veljellä olisi Canal+ ja kisakatsomo Kajaanissa, mutta olen vähän kahden vaiheilla tuon kanssa. Oon jo nyt tosi väsyny tämän flunssani kanssa ja joudun herään aikasin, kun meen aamulla tsekkaa kesätyöpaikkaan aamuvuoron systeemit tulevaisuutta varten... Muutenkin ärsyttää tää, että oikeestaan kaikesta rahastetaan näin tuhona. Yritin tuossa selvittää, että mistä näkisin sen ilmaisen pelin ilman Mertarantaa (nyyh), mutta siitäkään ei löydy kunnolla mitään infoa. Tänä vuonna ei jotenki nappaa yhtään entisten vuosien tapaan, en tiijä mistä johtuu. Vaikka ois kotikisat ja kaikki.


Ehkä jään odottelemaan sitä todellista kisafiilistä vielä, jospa se jostain ilmaantuu. Tai toisaalta, minun sydämelle ois parempi katsoa niiden otteluiden tulokset vasta jälkikäteen. Sitä paitsi, yritän nyt kasvattaa kynsiäkin. Viime vuotisen finaalin ajan vaelsin hermostuksissani ympäri taloa, kun pojat istuivat ruudun ääressä ja huutelivat olohuoneesta väliaikatietoja. Yleensä Suomen maalit tuli just sillon, kun olin mahollisimman kaukana televisiosta, joten katsoin parhaaksi pysyä poissa. Jos siis tänä vuonna en katso yhtäkään peliä, niin ei liene epäilystäkään, etteikö Suomi uusisi mestaruutta.

Ehkä tämä innostuksen laantuminen jääkiekkoa kohtaan on jossain yhteydessä hameiden lisääntyneeseen määrään vaatekaapissa..?

6 kommenttia:

 1. Tuo paitahan näyttää tosi hyvältä !

  VastaaPoista
 2. Rollosta taas hei... :D

  Ompas epistä, teillä on siellä jo sulat metsät! :D Ainakin viime vknloppuna T-koskella oli vielä reippaasti lunta metsässä, tosin puiden alta hieman jo pilkotti maata luopauksena keväästä. Hienoja kuvia oli taas! Hameiden suuntaan kallistuminen ei ole huono asia lainkaan. Jotenkin sitä vaan huomaa että kun hieman alkaa ikää tulla, niin uskaltaa kokeilla enemmän naisellimpia juttuja, värejä jne. Tuo sinun lehtikoru on kanssa tosi hieno, onko se mistäpäin hankittu? Kiitos vastauksesta jo etukäteen. :D t. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Joo, meillä oli ennen tuota Lontoon reissua vielä isot kinokset lunta ja metsässä piti kahlata, mutta ne oli hävinny muutaman päivän aikana. Että kyllä ne varmaan teilläkin pian häviää! Ja joo, en tosiaan tiedä, miten oon nyt yhtäkkiä noiden hameiden perään, mutta ehkä se on tää aikuistuminen sitten... ;)

   Korun sain valmistujaislahjaksi, en siis osaa sanoa ostopaikkaa, kun että ilmeisesti joku helsinkiläinen jälleenmyyjä tms.? Mutta kävin ihan asioikseni tarkistamassa tuolta korun säilytysrasiasta tuon tekijän. http://sinikka.net/

   Poista
 3. Nämä kuvat on ihan älyttömän ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos älyttömän ihanasta kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!