19. toukokuuta 2012

Kesähiukset

Pikaiset huutelut täältä ennen tuota alkavaa jääkiekkomatsia. Tai no, todennäköisesti istun pelin ajan koneella, kun välttelen sydänkohtausta. Huono puoli tässä on se, että oon täällä Kajaanissa kämpilläni tai siis nykyään pikkuveljen kämpillä ja täällä on tasan kaksi huonetta ja keittö kompaktissa paketissa, joten en pääse tuota peliä kovin kauas karkuunkaan.


Kävin just kaupassa ostaa kinkkukiusausainekset ja bongaamassa pölypusseja. Miten voi olla mahollista, että kaupassa on varmaan kakssataa erilaista pölypussia, mutta ei yhtäkään minun imuriin sopivaa?! Noinkin yksinkertainen asia ku pölypussi pitää tehä niin vaikeeksi, että siellä ei voi olla yhtä tiettyä, kaikkiin imureihin sopivaa pölypussia... Kun ei ollu pölypussia nii ostin sitten sipsipussin. Pussi kun pussi ja onpahan kisaeväät kasassa.

Oon valmistautunu tähä peliin lisäksi kahtomalla 24/7 Canal+:aa. Tosin vaihettiin kanavaa tuossa maalikoosteessa Kanadan pelin kohalla. Hehe. Toivon todella, että Suomi voittaa. Pitää nimittäin pian pelin jälkeen kiiruhtaa töihin ja en jaksa kuunnella sitä voivettelua ja päivittelyä siellä. Lisäksi pitäs olla iloinen asiakaspalvelija itsekin...Minun viikonloppu on taas ollu vähän kiireinen ja sen huomaa näistä kuvistakin. Tarkennus on jossain ihan muualla kuin siinä oleellisessa. Mutta toisaalta, voiko kauheesti muuta olettaa, kun minulla ei ole täällä edes jalustaa. Sitä paitsi, on vähän nolo hypellä tuolla pihalla yksikseen, kun noita liikkujia tällä kelillä riittää. Yritin naamioida itseni kuvaamaan ties mitä heiniä ja muurahaisia, kun joku kulki ohi.

Ois voinu ottaa ees sen kameralaukun rekvisiitaksi, mutta kun olin matkalla kauppaan, niin ei jaksanut raahata sitä sinne saakka.


Mutta vielä eiliseen, kävin siis kampaajalla. Viimeks kävin ehkä kolme vuotta sitten, mutta nyt ajattelin aloittaa todellisen laiskottelun ja kasvattaa tuota omaa väriäni takaisin. Tai olla nyt ainakin värjäämättä jonkin aikaa. Varasin sitten heti ajan, kun kuulin, että kaveri on työharjoittelussa eräässä kampaamossa. Päätettiin sitten raidoittaa koko pää vaalennusaineella. Minun kauhukuvissa se kuulosti ampiaishiuksilta. Siis mustaa ja keltaista. Ja minun kokemukset raidoista on yläasteen ajoilta, jolloin keskellä päätä meni leveä, punainen raita.

Tää onneks osoittautui vähän eri jutuksi, vaikka ei tosin osattu etukäteen ennustaa, että miltä tuo värinpoisto tulis näyttää. Minullekaan kun ei sellasta oo koskaan tehty. Lopulta raidoista tuli jotain punertavan ja toffeen väliltä ja ne sekoittui mukavasti tuonne tumman sekaan. Tyvikasvu jäi vähän vaaleemmaksi edelleen, ja laitettiin sinne sitten jotain pähkinäsävyä, mutta kun hiukset vähän kasvaa, niin väri kuulema tasottuu. Tosin tykkään näistä kyllä jo näinkin. Kesähiukset.

Mutta nyt tuota peliä! Ekaa erää pelattu suunnilleen puolet ja minulla ahistaa rintaa jo nyt. Täytyis vissii kaivaa ne nitrot esiin.

6 kommenttia:

 1. ihan hirvee se suomen peli :(( mut no, jos saatas ees se pronssi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Ois ees oltu huonoja ja hävitty sillä, mutta kun oltiin pelillisesti paljon parempia mitä loppulukemat kertoo.. :( Mutta niin, eihän nämä pelit vielä oo päättyny!

   Poista
 2. Ooh ihania kuvia taas! Oot saattanut jossain postauksessa mainitakin asiasta, mut käytätkö jotain filtteriä kuvatessas vai muokkailetko koneella? Mun blogissa olis sulle haaste jos kiinnostaa tehdä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ida! En omista filttereitä UV-suotimia lukuunottamatta. Ja nekin ostettu ihan linssinsuojausmielessä. Muokkaan sitten jälkikäteen koneella.

   Voin paljastaa yhden "filtteri"salaisuuden... Näissä oon lisänny kuvien päälle toisen "kuvan", joka on siis tehty ihan niinkin yksinkertaisesti, että lätkäisin paintilla koko pohjan hennon vaaleanpunaisella ja tallensin sellaisenaan. Sitten vaan tuota läpinäkyvyyttä vähennetty siitä vaaleanpunaisesta kuvasta ihan reippaasti. Pientä kikkailua ja mielikuvitusta, niin ilmaisohjelmillakin pärjää mainiosti! :D

   Poista
  2. Ja joo, käynpä heti vilkaisemassa sitä haastetta!

   Poista
  3. Kiitos itsellesi vain! Hehe kuulostaa näppärältä, pitääpä huviksi kokeilla ensi kerralla, miltä tuo näyttäis omissa kuvissa. :D Pitäis nyt muutenkin vähän karaistua taas tuon kuvaamisen kanssa, jospa meteorologin lupaamat kivat säät innostaisi taas vähän. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!