15. toukokuuta 2012

Pitsipäivä

Nyt on selkeesti kesä lähellä, kun minäkin jaksan panostaa tähän pukeutumiseeni aamusta toiseen. (Sanoo hän, joka istuu parhaillaan kollarit jalassa ja vanha, nuhruinen paita päällä.) Mutta meinasin aamuja ja työpäiviä. Tuota pukeutumista toki rajottaa se, että minun pitää olla periaatteessa valmiina kiipeämään vaikka kiipeilytelineeseen, jos tilanne sitä vaatii. Ja ei muuten paljoa parane kesälläkään. Itse asiassa kesätyöpaikassa meillä on työasuna firman mustat t-paidat ja farkut. Mutta ehkä näitä pukeutumismahdollisuuksia tulee muutenkin kuin töissä...


Sain taas heti palautetta vaatteista, tällä kertaa yhdeltä alakoulun pojalta. Minun paita ei oo kuulema kiva, vaan parempi ois ottaa tuo päällä oleva paita pois ja olla pelkkä toppi päällä. Yritin selittää, että nyt ei oo vielä kesä. Jätin selittämättä, että noissa ympyröissä en muutenkaan pukeutuis pelkkään olkaimettomaan tuubitoppiin, niin kiva kun se oiskin siinä vaiheessa, kun joku tekee yllätyshyökkäyksen syliin ja se toppi on sen jälkeen rullalla polvissa.

Mitähän sitä huomiselle keksisi... Oon niin mielissäni tästä lämmöstä, mutta toisaalta se meinaa pyöräilyä töihin ja pyöräilyyn soveltuvia vaatteita. Ja kypärän alle soveltuvia kampauksia, mikä meinasi raastaa tänään hermoja, kun olin tehnyt kampauksen valmiiksi ja tajusin vasta sen jälkeen, että oon menossa pyörällä töihin. Ja meillähän on töissä kypäräpakko ja ihan hyvä niin.


Minusta tämä päivä ois kaivannu huulipunaa väriksi, mutta totesin sitten, että ehkä en jaksa alkaa laittautua ihan niin massiivisesti, kun tuolla ei kuitenkaan ehdi peilin ääreen tarkkailemaan sen maalin pysyvyyttä. Ja muutenkin tuntuu välillä vähän ylilaitetulta. Meillä täällä maalla kun ykkösvaihtoehto on se tuulipuku ja kumpparit tai vihreä jahtipuku ja puukko vyöllä. Molemmat kyllä passaa minulle mainiosti, mutta välillä sitä kaipaa vaihtelua, oon päässy tässä muutaman Kajaanin vuoden aikana urbanisoitumaan sen verran. Tai no, ajallisesti tää sulava vaihto tuulipuvusta hameisiin sijoittuu ainakin osittain Kempeleen aikoihin. Ehkä se tulee sieltä, vähän suuremmista kuvioista. (Lasken sen Kempeleen vähän niiku kuuluvaksi Oulun kaupunkiin, vaikka tiijän, ettei se kuulu. Että jos joku paikallinen nyt siellä nousee barrikadeille tämän vuoksi, niin ei suotta kannata tuhlata aikaa...)


Ja huh, en jaksa oottaa perjantaita nyt kun katon näitä kuvia hiuksista. Nämä vaihtaa väriä ku kameleontti, eikä aina välttämättä ihan positiivisessa mielessä. Ja nyt tuo tyvikasvu on todella alkanu häiritä, vaikka ei se kauheimmasta päästä ookkaan, kun on kuitenkin sen verran lähellä toisiaan nuo sävyt. Mutta silti. Saa nähdä miltä tää pää näyttää käsittelyn jälkeen, kun en oikein tiedä itsekään mitä haluan. Toivottavasti kampaaja tietää...

Lisäksi haluun kaikki kaksihaaraset pois. En tiijä paljonko annan luvan pätkäistä näistä veke, mutta ainaki viisi senttiä lähtee. Eli siis kampaajan viisi senttiä on todellisuudessa se kymmenen senttiä. Mutta on tässä onneksi varaa ottaa vaikka vähän enemmänkin. Tosin teettämäni gallupin mukaan kannattaisi pitää mahdollisimman pitkät hiukset, mutta jos ne on pakko leikata, niin sitten pitää leikata kerralla kunnolla lyhyeksi. Paitsi pikkuveljen mukaan, jonka mielestä tätä reuhkaa kannattas siistiä reilusti. Mutta sen mielipidettä ei huomioida. Kellään mitään maatamullistavaa ehdotusta?


Minulla on vielä viikonlopun tulvakuvat oottamassa julkasua. Ja itse asiassa ne oottaa vielä käsittelyäkin. No, tosi asiassa en oo ees vielä perehtyny kuviin juurikaan. Aahm, minun elämä on nykyään niin kiireistä! Tai sitten pukeudun liian kivasti, kun ehdin julkaista vaan näitä asupostauksia. Lupaan yrittää laittaa huomenna jotain tylsää päälle niin, että saan ne viikonlopun setit julkaisuun!

Palataan!

2 kommenttia:

  1. Moikka, päätin jättää sormenjälkeni kerta satuin osumaan tänne. En tiedä onko sulla sellasta systeemiä, että näät millä hakusanoilla googlen kautta ihmiset tänne päätyy. Mutta jos on niin voin valoittaa, että etsin googlen kuvahausta sanalla "kiipeilyteline" kuvaa jos sattuisin löytämään sellaisen mikä minulla oli lapsena pihassa :). Ei nyt ihan täältä löytynyt kiipeilytelinettä, mutta eipä se mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mainioo! Nään kyllä nuo googlehaut, jos jaksaisin vaan niitä seurata, mutta kiitos piristävästä kommentista! Jospa löysit täältä sitten jotain muuta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!