28. toukokuuta 2012

Täydellinen maanantai

Tänään on kyllä niin täydellinen maanantai. Siinä vähemmän positiivisessa mielessä. Oon aina yrittäny olla maanantain puolestapuhuja, että ei se oo yhtään sen pahempi kuin muutkaan päivät, mutta tänään käännän kelkkani kyllä ihan totaalisesti! Töissä meni niin hyvin, että päätin, että en ehkä koskaan halua omia lapsia. Lisäksi hajotin minun viimeset ehjät mustat sukkahousut. Istumalla. Ois ees menny riehuessa. Ja meijän kaupan jäätelöosasto oli ihan tyhjä, ilmeisesti jonku jäätelöaltaan siivouspäivän takia. Että kannatti lähtee ostaa sitä jäätelöö.


Ääh, kuin voikin suututtaa mitättömät asiat... Pitäisi vissiin nyt sitten listata taas ne kymmenen asiaa, jotka saa hyvälle tuulelle? Yksi ois ainakin kameran kanssa märällä nurmikolla makaaminen.
Toinen hyvälle tuulelle tänään saanut asia löytyi töistä: Iltapäiväkerhon lapset olivat keksineet uuden termin, olla pihkassa. Siinä sitten lueteltiin kaikki tyypit, joihin oltiin itse pihkassa tai jotka olivat oletettavasti pihkassa johonkin tai joihin oltiin ehkä pihkassa.

Ja kolmantena, että tullessani kaupasta vähän kärttyisenä jäätelön puutteen vuoksi, äiti kertoi, että oli just vähän aikaa sitten ostanu jäätelöö pakasteeseen!

Lisäksi minut saa hyvälle tuulelle Hyacinth Bucket! Siispä nyt siirryn tuijottelemaan televisiota ja odottamaan, että tämä päivä ois nopeesti ohi...

2 kommenttia:

  1. Eihän toi olla pihkassa ole uusi termi :) Mä ainakin ain pienen käytin sitä :D Sul on muuten iha älyttömän hyvä blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mekin käytettiin, mutta ilmeisesti siis näille lapsille oli uusi. Sitä kun siihen tahtiin hoettiin. :D Kiitos!

      Poista

Kiitos kommentistasi!