16. toukokuuta 2012

Melkein kesä

Kuinka  m a h t a v a  sää ulkona on tänään ollu! (Hehkutan tätä nyt näköjään ihan kulumiseen saakka, mutta hei, eiköhän kevään ekat t-paitakelit oo kaiken hehkutuksen arvoisia!) Meillä oli kotona aamulla jotain 18 astetta lämmintä ja meinasin paleltua lyhythihaisessa neulepaidassani. Onneks kuitenkin uskoin ja luotin siihen, että töissä tarkenee. Ja tarkenihan siellä. Jopa niin hyvin, että pystyin ottaa iltapäivästä aurinkoa ilman takkia. Tämä kaikki toki siis siinä töiden lomassa, heh.


Lämpimän kesäpäivän kevätpäivän kunniaksi jouduin tietenkin viettämään aikaa ulkona huono omatunnon välttämiseksi. Otin kameran kainaloon ja otin suunnan kohti rantaa. Bikinit jätin vielä näin pessimistinä kotiin, mutta nekin päällä olis kyllä tarennu varmasti ihan hyvin niin kauan, kun ois pysyny poissa järvestä. Batmanilla muuten teki tiukkaa. Se yritti kahlata salaa veteen, mutta tajusin asian joka kerta ajoissa ja Batmanin uintireissuille tuli kielto kerta toisensa jälkeen. Lopulta tyypillä meni hermo ja se alkoi riehua sen verran ahkerasti, että totesin parhaaksi ottaa etäisyyttä rantaan. Uitiin sitten purossa, ehkä typerä ajatus, taas kerran. Mutta eipähän ainakaan koira päässyt karkaamaan uimalla.


Odotan nyt kovasti sitä mahdollista tulevaa ensimmäisen t-paitapäivän jälkeistä kurkkukipua muistutuksena siitä, että vielä on kevät. Yritän kuitenkin olla optimisti tässä asiassa ja toivon, että tänään todellakin oli tarpeeksi lämmintä ja että tuo kylmän veden äärellä oleilu ei kostautuisi. Minulla kun on muutenkin tässä tää nuha menossa. En muista koskaan ennen oireilleeni siitepölyn vuoksi, mutta nyt en keksi tälle pitkittyneelle aivastelulle ja niistämiselle enää muuta syytä. Voin vain kuvitella, miltä tuntuu olla oikeasti siitepölyallergikko tänä keväänä.


Minun tämän päivän funktiona tuolla rannalla oli saada uusi, kesäisempi fb-profiilikuva edellisen nukkumattikuvan tilalle. Oon hiukan ylikriittinen tuon profiilikuvani suhteen. En usko, että kukaan muu on näin neuroottiinen asian suhteen. Kuvan pitää olla ajankohtainen, minun pitää olla onnistunut kuvassa ja kuvan pitää kaiken lisäksi sopia siihen neliön muotoiseen palikkaan. Muuten nuo fb:n uudistuksen ei enää jaksa hetkauttaa, mutta tuolle neliölle saatoin vähän tuhahtaa. Haha. Se on melko rajoittava juttu!

Mutta joo, sain nyt otettua yhden kuvan, joka just ja just täytti nuo kriteerit. Tai huoh, oli ees riittävän lähellä...


Mutta jees, minäpä lähen kaivelee tästä niitä bikineitä esille huomista varten. Se on varma sitten, että sataa ja on miinus kaksikymmentä pakkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!