6. huhtikuuta 2012

Paloja kokonaisuudesta

En oo aikoihin postaillu mitään sisustusjuttuja. Siihen on pari yksinkertaista syytä. Ensimmäinen on luonnollisesti se, että minulla ei tällä hetkellä oo sellaista ihan omaa kotia, jota voisin sisustella mieleni mukaan. Minulla on edelleen kämppä, joka on tällä hetkellä pikkuveljen käytössä. Ja itse asiassa luulen, että en siihen asuntoon enää palaa, ainakaan kovin pitkäksi aikaa. Sitä paitsi se on saanut vähän miehisempää ilmettä, kun esim. noi fuksianpunaiset tuikkukynttilät ja vanhat, patinoituneet Kalevalat ja sivistyssanakirjat ei oo Jussia kauheesti sytyttäny...

Asun siis tällä hetkellä tilapäisesti lapsuudenkodissani, jossa minulla on onneksi edelleen oma huone. Tosin se on toiminut melko pitkälti varastona. Huono yhdistelmä siihen nähden, että siellä ei ole minkään vertaa säilytystilaa! Toin kämpiltä lähes kaikki vaatteeni kahdessa kassissa ja muutamassa pienemmässä pussissa ja totesin, etteivät ne mahdu mihinkään. Yritin tuhota vanhoja vaatteitani, mutta oon ollu nyt pari kuukautta siinä tilanteessa, että kaikki vaatteet, sekä uudemmat että ne vanhat, on pyöriny niissä laukuissa tai lattialla. Minulla ei oo yksinkertaisesti ollu intoa ja jaksamista saada tuota huonetta yhtään siistimmäksi. Onneks nyt tuli tää pitkäperjantai ja aikaa. Ja jostain ihmeestä kaivoin jaksamista tämän raskaan työviikon jälkeen. Siivosin puolet huoneesta. Ja vaihdoin verhot. Ja kameraa apuna käyttäen, pienellä huijauksella saan luotua mielikuvan sisustetusta ja siististä huoneesta, olkaa hyvä!







Tästä viimeisestä kuvasta tulee niin rantalomafiilis... Asiaa ei kauheesti auta se, että lajittelin siivotessani bikineitä, joita minulle on kertyny melko monet suhteessa Suomen bikinikauden pituuteen. Viidet kappaleet, eli yhdet jokaiselle riittävän lämpimälle biitsipäivälle. Lämpö, aurinko ja hiekkaranta, tulkaa jo!


P.s. Huomatkaa tuo alla oleva aamuinen postaus! Siinä näkyvissä oleva kuva on kiertäny ympäri facebookia niin, että se on alkanu tulla jo minun kavereille heidän sellaisilta kavereiltaan, joihin minulla ei ole mitään yhteyttä. Hullua! Onko joku törmäilly sattumalta kyseiseen viestiin omien kavereiden seinillä (Tai no, aikajanahan se nykyisin on...) tai jakanut sitä jopa itse?

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! :-) Nuo kaulakorut ovat ihania, etenkin tuo bambi..? Myös matkalaukku näyttää upealta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo bambi on yks ehottomista lemppareistani. Persoonallinen ja kuvastaa hyvin henkistä ikääni... ;) Ja matkalaukku löytyi kierrästyskeskuksesta muistaakseni kolmella eurolla, ei siis ihan huono löytö sekään! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!