24. huhtikuuta 2012

Väsypäivä

Huh, mikä päivä. Tähän vaikuttaa varmasti osittain myös se, että oon nyt nukkunu kolme viimesintä yötä silleen, että herään ehkä tunnin välein toteamaan, että nyt tuntuis kivemmalta nukkua just toinen poski tyynyä vasten. Ja aamuyöstä sitä herää ja jää kuuntelee, että olikohan se nyt herätyskello joka minut herätti. Eikä se tietenkään ollu herätyskello, vaan taas se vasen poski, jolla on vähän vaikeeta.

Ja sitten kun lopulta pitäs oikeesti herätä, niin sitten väsyttää enemmän kuin illalla, ennen nukkumaanmenoa. Jos vielä ensi yönä jatkan näitten yöllisten poskiongelmieni kanssa, niin toivottavasti huominen on ees vähän vähemmän harmaa kuin tämä päivä. Tuntuu, että silmät ei oo vieläkään auki.


Siinä missä eilen olin tukehtua villakangastakissani, niin tänään olin paleltua. (Saatoin jossain harhassani laittaa myös astetta vähemmän vaatetta kuin eilen...) Tää koleus menee kyllä totaalisen luihin ja ytimiin. Join kupillisen teetä, mutta palelin edelleen. Lopulta kiskaisin päälle varman lämmittäjän, haalarin. Oisin tarvinnu tätä viime talvena, siis vuosi sitten, kun asuin Keltaisessa talossa, jonka sisälämpötilat huitelivat alimmillaan siellä +12 paikkeilla. Ja tää on siis ihan oikeesti totta. Onneksi se halkojen kantaminen ja lumitöiden tekeminen lämmittivät vähän.

Mutta tikulla silmään, joka vanhoja muistaan. Kaikista mieluiten pakkaisin tämän haalarin (niin ihana kuin tämä onkin) kaapin perälle odottamaan ensi syksyä. Kesän lämpö, sinua kaivataan jo kovasti!


Nyt jatkan tätä röhnöttelyäni. Keitän ehkä toisen kupin teetä ja vietän löhöillan telkkaria tuijotellen. En ehkä astu jalallanikaan tuonne rapaan ja vesisateeseen. Batmaniakaan ei huvita.... Ainakin äsken se kävi vain nyrpistelemässä nokkaansa ovella, kun äiti yritti laittaa sitä ulos. Ja silloin on jo tosi koiranilma, jos Batmania ei huvita. Tämä yksilö nimittäin  r a k a s t a a  vettä ja kuralammikoita.

Oon lähössä viikonloppuna koko vapun ajaksi reissuun (harmittaa kauheesti, ku sääkin on näin nätti...) ja ajattelin ajastaa teille jotain siksi aikaa. Nyt siis kaikki postausehdotukset ja -toiveet kehiin! Heti. Tässä on vielä pari päivää aikaa totetuttaa niitä.

2 kommenttia:

  1. behind the scenes/bloobers -postaus! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sain tästä idean! Harmi vaan, että yleensä poistan epäonnistuneet kuvat, mutta ehkä säästän jatkossa muutaman... Katsotaan, jos saisin tästä ehdotuksesta aikaan jotain muutakin insiraatiota, kun vain epäonnistuneita otoksia! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!