23. huhtikuuta 2012

Polaroideja

Minulla on vähän orpo olo, sillä kamera lähti isän mukana reissuun. Saan sen onneksi (käsittääkseni) huomenna takaisin, mutta tänään jouduin vähän soveltamaan. Ja itse asiassa, tuo kameran puuttuminen inspiroikin minua edelleen testailemaan tuota puhelimeni kameraa. Oon ladannu siihen jos jonkinmoista kuvaohjelmaa ja suosikki tällä hetkellä on Retro Camera, joka saa tylsätkin kuvausaiheet näyttää mielenkiintoisilta. Ihan vaan esim. tekemällä kuvista polaroideja. (Ja näin huijataan itseä siitä, että on muka oikeasti saanut jotain hienoa aikaan.)
Ei vaan oikeastihan hoin itselleni, että eihän ne hyvät kuvat oo kamerasta kiinni. Ammattilainen osaa ottaa "huonollakin" kameralla erittäin onnistuneita otoksia. Ja kun itsetunto on tällä nostettu huippuunsa, onkin hyvä laskea sitä päätä sieltä pilvistä sen verran alaspäin, että näkee kyseiset kuvat koneen näytöltä. Puhelimen näytöltä kun saattoi kirkkaassa auringonpaisteessa vain arvailla, että mitä siellä kuvassa mahollisesti nyt ois.

Tuolla "valokuvausreissulla" kävin ihastelemassa myös joutsenia (joiden kuvaamiseen zoomi ei tietenkään riittänyt) ja tekemässä kevätpuroja. Tänään tuntui jo oikeasti ensimmäistä kertaa keväältä! Peippo on tullut takaisin etelästä ja näin tänään perhosen! Tosin sen ensi-ilon jälkeen aloin lähinnä tuntea sääliä tuota ötökkää kohtaan katsellessani noita joka puolella levittäytyviä metrisiä hankia.


Nyt kun oon päässy tämän puhelinkuvailun makuun, niin oon vakavasti alkanut harkita Instagramia. Itse asiassa oon kerran jo päässy niin pitkälle (ts. sortunut), että laitoin sen latautuu, mutta Android Market alkoi päivityksen kesken kaiken ja lataus epäonnistui. Oon tässä yrittäny vakuutella itselleni kyseisen appsin turhuutta, koskapa en oikeesti tunne ketään muuta, joka tuota tunnustaisi käyttävänsä. Vai tunnenko? Onko teillä kokemusta Instagramista? Turhaa? Nää on näitä elämän suuria päätöksiä...

4 kommenttia:

  1. Mä haluaisin Instagramin mutta sitä ei saa Nokialle. :(

    VastaaPoista
  2. Toi instagram on ihan huippu!:) ainoo vaan että se kuvan koko on välillä aika rajottava :S olin niin onnessani kun tajusin että sen saa androidille kanssa :D    mmarmmar.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!