15. huhtikuuta 2012

Prinsessasynttäreillä

Kävin tänään kuvaamassa yhdet synttärit ja täytyypä sanoa, että en oo koskaan ollu noin viimeisen päälle laitetuilla kutsuilla! Teemana oli prinsessajuhlat ja sisääntuloaulassa oli kuulkaas hovipalvelija portsarina, tanssisalissa hovineito dj:nä ja neidon kamarissa riitti vilskettä. Kyllä sai olla kameran kanssa näpsäkkänä, mikäli yritti pysyä tuon prinsessalauman perässä. Onneksi muistikortille tallentui muutama liiketerävyydeltään ja muilta ominaisuuksiltaan suht onnistunut otos, siitäkin huolimatta, että Robin pisti paikoin vähän liikaakin vauhtia tyttöjen sukkahousuihin ja discossa tuo valaistus ei ole kaikkein paras.

En luonnollisestikaan julkaise täällä tunnistettavia kuvia lapsista, kun en ole lupia kysellyt (Itse päivänsankari sai teidän iloksenne luvan olla esillä!), joten pääosassa ovat nyt ruokapöydän herkut. Tosi kuvauksellisia kyllä nekin! Kaikki oli ajateltu väriteemaan sopivaksi vesimeloneista lähtien!


2 kommenttia:

 1. Moi,
  Vaaleanpunaista ei puuttunu talosta ja itse prinsessa ainakin näytti nauttineen päivästä sun kuvien perusteella, joita päivänsankarin kanssa katsottiin illalla, kun itse pääsin vähän jälkikäteen vierailemaan noissa "linnanjuhlissa"

  ..ja ainiin, kiharat oli kuulemma olleet ihanat. lupasin välittää tämmöisen kiitoksen pikkuneidin puolesta. Suru vaan illalla iski kun ne alko oieta :)

  -Keränen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo meno oli kyllä katossa!

   Pikkuneiti ei antanut laittaa hiuslakkaa, joten melkoisen ymmärrettävää tuo oikeneminen...

   Poista

Kiitos kommentistasi!