10. maaliskuuta 2012

M

Koska Miika sai viimeksi niin hyvän vastaanoton, niin ajattelin jakaa kanssanne loputkin tiistain kuvasaldosta. (Ja koska en oo postaamassa reaaliajassa...) Nämä tosin oli vähän ekstraa päivän päätteeksi. Hiukan eri teemalla ja tämmöstä enemmän Miikaa itseään. Tai Kauko Röyhkää, miten sen nyt haluaa nähdä. (Miika näki Kaukon.)

Miikan faneille tiedoksi, että uutta teemaa on jo suunniteltu. Ja minun faneille tiedoksi, että nämä ajastetut postaukset vaihtuvat toivottavasti huomenna reaaliaikaisiin. Tai no, reaali ja reaali, mutta tarkoitus olisi olla taas kotona ja koneen äärellä. Toivottavasti oon saanu kameran muistikortille sen verran matskua reissunpäältä, että meen alkuviikon niitten varassa...

6 kommenttia:

 1. Kommenttien perusteella täytyis varmaan kehottaa Miikaa pistää oma blogi pysyyn... Tai vähintäänkin hankkimaan fanipostiosoite rakkauskirjeitä varten! :D Mutta lupaan välittää terveiset nyt tätä kautta!!

  VastaaPoista
 2. Suvi, sinähän oot kerrassaan mainio henkilökuvaaja! Iiihhihihihhii, musta on ihanaa että korpien Miikalla on fänejä :D (katsoin nopeasti että ekassa kuvassa ois Mikko Leppilampi, haha! En tykkään Leppilammen Mikosta, mutta tykkään Miikasta!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä koko ajan toivottavasti kehitynkin, kun oon löytäny ihmisen joka jaksaa olla siellä toisella puolen linssiä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!