22. maaliskuuta 2012

Vielä pikkukakkonen ja sitten nukkumaan...


Onhan se kiva, että herääminen on helppoa, mutta ehkä minun pitäisi huolestua, kun herään virkeänä puoli seitsemän aikoihin, kun kello on asetettu herättämään varttia yli seitsemän. Tai ehkä olisi pitänyt olla huolissaan jo illalla, kun aivan kuin huomaamattani menin nukkumaan kymmeneltä..? Toisaalta hyvät yöunet tulivat tänään tarpeeseen, oli nimittäin sen verranhulinapäivä töissä. Huh, mahtaa taas ensi yönä nukuttaa. Ja ilmeisesti huomenna ei ainakaan helpota...

Ja mikä on tuo sää, lunta tulee enemmän kuin varmaan koko tammikuun aikana yhteensä. Ja säätiedotus kertoi, että Ahvenanmaalla on ollu tänään +16 astetta lämmintä! Menikö nyt taas ihan tasan... Olin jo niin valmistautunut kevääseen! Kaivoin villakangastakinkin kaikkien toppatakkien alta, mutta ilmeisesti tää oli joku kohtalon hauska vitsi taas. Hah.


No, ei se mitään. Voin nimittäin nyt uskotella itselleni, että koko kevät tulee sitten joskus kerralla. Ilman sitä kolmen kuukauden välikausiloskakeliä, jolloin koira kantaa sisään vähintäänkin yhden biitsin verran hiekkaa. Tämähän ois muuten loistava juttu, mutta joku väitti minulle joskus, että UV-säteet eivät läpäise ikkunalasia. Rusketusta siis saisi odottaa melko kauan. (Testattu on.) Toisaalta tää ois tosin melanoomaturvallinen ranta. Ja sitä paitsi, tuo uimaranta vois olla vielä astetta haastavampi toteuttaa.

Tai no, nyt kun mietin ajatuksen kanssa, niin meillä on nimenomaan olemassa tuo uimaranta, mutta se hiekka puuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!