29. maaliskuuta 2012

Ylimääräisiä rusinoita

Mitä tapahtuu? Olin taas ajoissa aamiaisella, vaikka kiinnitin taas erityistä huomiota hiuksiin, meikkiin ja vaatteisiin. Ja itse asiassa, vielä suurempi ihme oli se, että aamulla kaikkein luontevimmalta tuntunut vaatekappale oli hame! Seuraavaksi lähden mittaamaan kuumeen.

(Uusia lukijoita on ilmaantunut nyt sen verran paljon, että lienee parasta avata vähän yhtä tämän blogin tämän hetkisistä funkioista. Minulla on tässä elämässä tosiaan menossa projekti, jonka tarkoituksena on saada hameet osaksi arkipukeutumista. Hameen kanssaa kuvittelen pääni päälle neonpinkkinä hohtavan huutomerkin, vaikka olisin pukeutunut kokomustaan. Ajatuksena olisi päästä tuosta huutomerkistä eroon, lopullisesti. Kesää kohti mentäessä vaikeusaste luonnollisesti laskee, mutta sitä suuremmalla syyllä nyt olisi aika skarpata. Lisäksi tähän liittyy semmosta yleistä matalimman aidan välttelyä, noin niin kuin yleensäkin pukeutumisen ja ulkoisen habituksen suhteen. Mutta en ota tätä todellakaan liian vakavasti. Teidän onneksenne en raportoi jokaisesta kauppa- ja hiihtoreissustani, jonka täällä pikkukylässä teen. Se ei oo yhtä nättiä katseltavaa.)


En nyt keksinyt (tai edes jaksanut yrittää) mitään aasinsiltaa tuosta aloituksesta arkisempiin asioihin ja tämän päivän (tai oikeastaan jo eilisen) valitukseen. Ostin eilen kaupasta fitnessmuroja. Minulla ei ollut edes kiire, mutta mokasin silti. Ostin vahingossa jotain kuivahedelmäfitnessejä ja luonnollisesti siellä seassa oli rusinoita. En ymmärrä, miksi rusinoita edelleenkin tungetaan joka paikkaan, vaikka kukaan ei niistä tykkää! No, ehkä ihan sellaisenaan ne on hyviä, mutta ei salaatissa tai pullissa tai maksalaatikossa eikä varsinkaan muroissa. (Miettikää, miten vaikeeta ihmisten on ostaa esim. mysliä!) En kauheesti syttyny niille muillekaan sattumille siellä murojen seassa, mutta ne rusinat... Nyt tekis mieli muroja, mutta se tietäis sitä, että joutuisin noukkimaan jokaisen rusinan yksitellen sieltä pois.


No, okei, ehkä nää rusinat ei oo minun elämässä se suurin stressinaihe nyt, mut tiijättehän, miten tuommoiset pikkuasiatkin voivat saada suuret mittasuhteet, jos on muistakin murheita ja jos on kyse minun muroistani! Ensi kerralla ostan ihan vaan riisimuroja tai niitä perusmaissihiutaleita. Siis ensi kerralla, kun taas vuoden päästä saan muroinspiraation.

Rusinaepisodista huolimatta tämä päivä oli taas ihan onnistunut. Työpäivä meni nopeasti ja kotonakin olin normaalia aiemmin. Elin tänään perjantaissa, ja ilmoitin jo työkavereille eläväni huomenna lauantaita. Ei ehkä mee läpi esimiehelle..? Mutta eiköhän se huominenkin saada nopeesti pakettiin ja illalla olisi sitten tarkoitus treffailla entisiä opiskelutovereita pitkästä aikaa. Lauantaillekin on jos jonkinnäköistä aktiviteettia ja päivän päätteeksi sitten yhdet nelivuotissynttärit.


Tämä muronhimo ei vaan laannu, vaikka söin tuossa äsken lohdutukseksi pari joulupipariakin. Ehkä lähden nyt noukkimaan niitä rusinoita sieltä kupista. Tai sitten alan kerätä nimiä adressiin rusinoiden poistamiseksi niille kuulumattomista paikoista mm. muropaketeista.

Mites noi rusinat teillä? Hot or not?

8 kommenttia:

 1. Taas upeita kuvia, varsinkin ensimmäinen vasemmalla oleva! Otatko näitä ihan yksiksesi kolmijalalla vai onko sulla oma hovikuvaaja? ;D

  Rusinat on ihan okei, vaikka itsekään en välitä niistä kauheasti kuivana jossain murojen seassa. Ehdottomasti parempia tuoreena sellaisenaan ja kyllä ne pullissakin menee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuule, ihan kolmijalkani kanssa kahdestaan yleensä kuvaillaan, ja itse asiassa suunnittelen tässä parhaillaan kaukolaukaisimen hankkimista. :D Minulla on ollut kaverilta lainassa langallinen (60cm) laukaisin, joka on mahdollistanut täällä aiemmin näkyneet revontulikuvat, mutta nyt olisi palautuksen aika. Jos tosiaan ostais nyt sitten itselle oman ja ihan langattoman, niin voisin hyödyntää sitä myös näissä hommissa.

   Se, että rusinat on okei, helpottaa varmasti elämää kummasti. :D

   Poista
 2. Just ihana asu sulla! mistä toi hame on? ja vielä ne rusinat.... NOT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! Seppälästä löytyi, tosin ostettu ehkä lähes vuosi sitten. Ja jee, minun rusinaleiri kasvaa!

   Poista
 3. Rusinat: simassa joo, muualla joo ei. Kaikkein kamalinta on jos joku menee tunkemaan ykkössuosikkiherkkuuni, rahkapiirakkaan, oksurusinoita. Instant disappointment. Valtaisan kiva muuten tuo huivi hiuksissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Ne pilaa siman. Ainoa hyvä puoli niissä simarusinoissa on, että ne sentään ei jää hampaisiin kiinni, niiku rusinat normaalisti.

   Poista
 4. Rusinat on Hot! Ja myös sun asu :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!