21. maaliskuuta 2012

Diidi diidi diidi diidi Batmaan

Tiijän, että lemmikkikuvat ei nappaa ihan jokaista, mutta pakko julkaista muutama ei-niin-kovin-onnistunut otos Batmanista. (Tai okei, ehkä joukossa on muutama ns. vahinko-onnistuminen, jossa alkuperäisenä suunnitelma on ollut tallentaa jotain muuta kuin mitä muistikortille on lopulta tallentunut.) Näitä kun on enemmän kuin omaan tarpeeseen.

Ajatuksena oli siis ihan vain ulkoiluttaa sekä Batmania että kameraa, mutta Batmanin lelu vei vähän liikaa huomiota. (Siitä johtuu siis tuo muutaman kuvan silmien hullunkiilto..) Ja ne tiaiset, joitten perässä pitää juosta ympäri pihaa, vaikka kuinka väsyttäisi. Oon jo etukäteen pahoillani kaikkien niiden lukijoiden puolesta, jotka ei lämpene näille lemmikkikuvaoksennuksille.



Tuo ekan kuvan naama. Siis miten se voi näyttää tuolta!? Ja suurimman huvin kuvasta saa, kun peittää ensin toisen puolen naamasta ja sitten taas toisen. Ja tätä voi jatkaa niin kauan, kunnes kuolee nauruun. Tai jos on kovin huumorintajuton ihminen, niin voi mennä tuohon seuraavaan kuvaan, jonka vasemmalla puolella on menossa just laskeutuminen lumihankeen. (Suussa on se jo aiemmin mainittu lelu.) Tuo "en jaksa enää katsoa kameraan" -kuva on tuossa lähinnä vaan täytteenä.



Ylemmässä kuvassa on menossa lelun nappaaminen ilmasta. Objektiivin kiinteät 50mm vähän takasivat sen, että Batman onnistui rajaamaan kuononsa ja alaleukansa kuvasta pois ihan itse. Ja etutassut. Ja tuossa alhaalla vasemmalla kerroin vissiin Batmanille loistavan vitsin. (Onneks meillä mätsää noi huumorintajut yhteen. Vai oisko tää sitä kun omistajat alkavat muistuttaa koiriaan..?) Ja tuossa oikeenpuoleisessa kuvassa Batman nyt sitten päätti, että ne tiaiset nyt vaan sattuu kiinnostamaan kymmenen kertaa enemmän kuin poseeraus.

6 kommenttia:

  1. Ihana toi kuva teistä molemmista. :D Niin iloinen koira!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ja kuten jo ehkä selvis, tuo ei nyt tosiaankaan ollu sitä mitä lähin hakemaan alunperin, mut en kyllä valita! :D

      Poista
  2. Ei vitsit tota ekaa kuvaa! :D Varsin ilmeikäs kaveri sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meiltä kyllä löytyy ilmeitä. Suurin osa niistä paljastuu harmillisesti vain kameran linssin läpi. Tosin yksi on, jota en koskaan saa ikuistettua. Se ilme, joka tyypillä on, kun havahtuu pystyyn kesken unien esim. jonkin terävän äänen seurauksena. :D

      Poista
  3. Voi että miten suloinen koiruus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on! Tai ainakin osaa esittää hyvin... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!