17. maaliskuuta 2011

Ajatukset katkolla

On ehkäpä aiheellista pyytää anteeksi blogini laiminlyöntiä, mutta vielä hälyyttävämpää on se, että olen ulkona kaikista tärkeimmistä juoruista, koska en ehdi facebookata. Jestas. Eilen löydettiin itsemme citymarketin kassalta pleikkarin, lisäohjaimen ja Little Big Planetin kanssa. (Jouduttiin ostaa se toinen ohjain jo heti, koska en ois antanu Tommin pelata muuten ollenkaan.) Saatiin kaupan päälle risteily (jota ei kai edes ehditä käyttää), että ei loppujen lopuksi huonokaan diili. Tosin koska meillä on langattomat ohjaimet, joita ei oltu ladattu, jouduttiin kärsimättöminä pelailee metrin latausjohtojen avulla ja se metrin päässä televisiosta istuminen aiheutti pientä uupumusta ja menin jo kymmeneltä nukkumaan. Että sillä lailla, en siis voi kutsua itseäni edes kunnon peliaddiktiksi.


Oon menossa viikonlopuksi kotiin todennäköisesti ilman playstationia, joten voin yrittää saada jotain oikeaa postausta aikaiseksi.

Ja itse asiassa, jos rehellisiä ollaan, niin tänään ajatukset ovat olleet muualla kuin blogissa tai edes pleikkarissa. Käytiin tänään eläinlääkärillä ja pikkuinen Batman toipuu parhaillaan nukutuksesta ja itse leikkauksesta. Ja tuon muovikaulurin aiheuttamista ikuisista traumoista. Ehkä menen pitämään reppanalle seuraa ja palailen blogin puolella sitten kun täällä tilanteet normalisoituvat.

6 kommenttia:

 1. Little Big Planet on huippu! :) Ostitteko ykkösen vai sen uuden kakkosen?

  VastaaPoista
 2. iha pakko kommentoida tähä postauksee, edelliseen ehtinyt ( pelkään ettet kuule näe tätä asiaa sieltä ) mutta niin, aivan ihana tuo oma pikku aarre boksi! joku sentään osannut alottaa sen jo tuttuiässä. tuo tutti oli niin sulone! :) minä oon nyt tässä viimeisen vuoden aikana yrittäyt kasata omaa aarreboksia :))

  VastaaPoista
 3. Petra Ilona, se uudempi eli kakkonen ostettiin! Ihan hauskalta peliltä vaikuttaa, vaikka ei oo vasta kun alkuun just ja just päästy!

  Jospu, minulla tulee tuonne sähköpostiin kyllä ilmoitusta kaikista kommenteista... Mutta joo, tavallaanhan äiti aloitti tuon aarrearkun keräämisen tuolla tutilla. :D Mut hauskaa tosiaan, että semmonen on tallessa!!

  VastaaPoista
 4. Pikaista toipumista Batmanille!!
  Onko mulla menny ohi, että mikä kaveria vaivaa, kun on pitänyt veitsen alle viedä?

  VastaaPoista
 5. Jenni-täti: Kiitos, Batman onkin onneks lähtenyt toipumaan hyvin ja nopeasti. Ei ole ainakaan ilmaissut mahdollista kipua jne. Meillä on siis ollut napatyrä ihan pennusta saakka ja nyt sitten lopultakin saatiin aika varattua leikkausta varten, joten mikään yllätys tää ei oo ollu ja ei tavallaan kovin vakavaa, mutta kyllähän tuollaiset aina huolestuttaa.

  VastaaPoista
 6. Meillä taitaa olla samantyyppinen operaatio edessä, ensi kesänä mahdollisesti... Täältä löytyy nimittäin toinen tyräilijä! :D Tarkoitus olis sterilisaation yhteydessä mahdollisesti hankkiutua siitäkin vaivasta eroon.
  Mutta mukava että paraneminen on lähtenyt käyntiin ja toivottavasti saatte yörauhankin piakkoin takaisin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!