31. maaliskuuta 2011

Kuin aamu ja ilta

Lähdin aamulla kuta kuinkin tämän näköisenä. Tosin naama ei ollut aamulla (toivottavasti) yhtä väsynyt. Siis mitään hauskaahan tässä ei muuten olisi, mutta aamu ja ilta olivat niin toistensa vastakohtia kuin mahdollista. Aloitin päivän seminaariavustajana tms. ja siksi tuollaset minulle ylihienot vaatteet...


... Mutta vastapainona ilta meni vähän rennommissa "töissä". Kävin kotona tekemässä pikaisen vaatteenvaihdon ja lähdin lapsenlikaksi. Tarviiko erikseen sanoa, että kummassa asussa ja tilanteessa tunsin olevani enemmän oma itseni. Korkkareissa ja suorissa housuissa seminaarissa vai hupparissa ja farkuissa leikkimässä junaleikkiä.

Juu, huomenna on jo perjantai ja viikonloppu, mikä tarkoittaa tällä kertaa mökkireissua. Sekin tosin työn merkeissä. Katsellaan, jos saisin huomenna vielä jotain kivaa ajastettua lauantaille!


Tajusin, miten loistavasti toi cool paljettipipo mätsää noihin kumppareihin (joka on jossain muodossa suosituin google-haku, jolla tähän blogiin päädytään)! Ja tässä siis yritin mahduttaa niitä samaan kuvaan. No, yritys on hyvä, mutta lopputuloksessa jokin mättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!