7. maaliskuuta 2011

Flunssanaama

Arvoin aamulla, että lähdenkö töihin vai en, mutta lopulta päädyin lähtemään, koskapa olin luvannut hoitaa yhden jutun tälle päivää. Ruokkiksella kävin heittää naamaan tuhdin annoksen kasvissosekeittoa ja oon melko varma, että se on joku ihmelääke, sillä sen voimalla jaksoin tehdä parit kesätyöhakemukset ja käyttää Batmanin lenkillä. Kävin jopa hakemassa postin, tosin siitä seurasi vain huonoa, koska nyt kamppailen mieleni kanssa siitä, että annanko itseni tilata ellokselta bikinit. Kesähän on kohta täällä, joten ihan aiheellinen ostos. Se tosin tarkoittaa sitä, että raha on pois televisio-budjetista.


Television kanssa kamppailen siitä, että pitääkö maksaa tv-lupa, jos en oikeasti meinaa katsoa televisiota. (Ja joo siis oikeesti maksan tuon maksun mieluummin, kun skitsoon jostain tarkastajasta ja pitäähän ylen jollain maksaa palkat työntekijöilleen.) Tajusin nimittäin, että niissä kaikissa on nykyään se sisäänrakennettu digiviritin, joten turha yrittää selitellä lupatarkastajalle, että en omista digiboksia jne.


Meen nyt pohtii sekä bikini- että tv-lupahommia tuonne sänkyyn, ellen nukahda ennen sitä. En oo tulossa vanhaksi, oon flunssassa ja siitä syystä tarvitsen nyt paljon unta. Tai ehkä otan kuitenkin jotain iltapalaa kesäkuntokampanjani kunniaksi. (Ts. yrityksen saada tää turvotus katoamaan, ei yritysen pudottaa painoa.)

P.s. Voiko virallisessa työhakemuksessa kertoa lapsuuden lempileikistään? Taisin just tehä niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!