29. maaliskuuta 2011

Maalaamattomuushommia

Haluisin ostaa oman asunnon ihan vaan sen vuoksi, että saisin maalailla seiniä oman mielen mukaan. Paitsi niin, täälläkin saadaan maalata ihan täysin oman mielen mukaan, mutta meijän eteisen maalausurakka on nyt kestänyt vuoden. Jos nyt saan puolustautua, niin se kyllä johtuu siitä, että talvella se eteinen on liian kylmä. Ja muita huoneita ei saa aloittaa ennen kuin se eteinen on valmis. Ja enää muita huoneita ei kannata edes aloittaa, koska ei tiedetä yhtään milloin tästä muutetaan. (Ja se on toivottavasti pian.)


Tein tänään vähän kevätsiivousta ja järjestelin makuuhuonetta uusiksi. Koska en nyt saa sinne sitä turkoosia seinää mihin oon jostain syystä saanut pakkomielteen, niin iskin tuonne punaisten verhojen seuraksi hieman turkoosia sävyä sisältävän Marilynin julisteen. (Kiitos demi-pikkusiskosta.)


Sen lisäksi jätän sängyn petaamatta ihan vaan siitä syystä, että toi aluslakana on niin herkullisen värinen. Ja ehkä myös siksi, että Batman on joskus syönyt rei'än päiväpeittoon enkä ole ostanut uutta, koska seilaan nyt tälläisessa värien välimaastossa. Ja voi olla myös pieni mahdollisuus, että oon vähän laiska asian suhteen...


Julisteet ois toki vähän arvokkaamman näköisiä kehyksissä, mutta en nyt oikeen oo jaksanu panostaa, kun noi seinätkään ei oo mitkään nätit. Ehkä sitten joskus, kun oon rikas ja minulla on se oma asunto, johon voin palkata jonkun maalaamaan loppuun ne seinät, jotka minä oon alottanut ja jättänyt kesken. Ja ehkä siinä vaiheessa vois myös ostaa julisteita, joitten alakulmassa ei ois tuota söpöä demi-tekstiä.

2 kommenttia:

  1. Vaikutat hirmu pirtsakalta ihmiseltä, ja tää blogikin sen takia siltä :) Selailin äsken koko maaliskuun postaukset läpi, kunnes ajattelin että pakko tätä on jäädä seuraamaan. Aiemmin käyny välillä kurkkimassa vaan.

    http://huomennatoisin.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hei ihana kuulla ja kiitti huimasti! Ja tervetuloa seurailee ihan säännöllisestikin!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!