21. maaliskuuta 2011

Kysymyspostaus

No voi terve nyt. Miten semmonen kiva lettikampaus tehään? Täytyy vissiin alkaa kahlata läpi YouTube-tutoriaaleja, mut jos jollain on heittää joku linkki nyt heti suoralta kädeltä, niin olisin kiitollinen. Ja toinen kysymys vielä, että miten semmonen kiva lettikampaus (tai sellaista jäljittelevä sähellys) kuvataan onnistuneesti?


Ja sitten vielä, että mitä tehään, kun keskellä otsaa on rasittava pyörre niin, että hiukset ei mene ikinä niin kuin niiden haluaisi menevän. (Pienenä kuvittelin, että jos leikkaan kaljuksi, niin pyörre katoaa. Onneksi en koskaan leikannut. Tai oiskohan siitä sittenkin apua..?) Sain viikonloppuna juurikasvun piiloon, joten tekis nyt oikeesti mieli laittaa näitä hiuksia ja töihinkin tarkenee kävellä ilman pipoa, joten jotain vois yrittää. (No okei, loppuviikoksi on taas luvattu pakkasia, joten se siitä. Mut hei, onpahan enemmän aikaa opetella systeemejä kotioloissa ajankuluksi. Kyllä se kevät vielä joskus tulee.)

Voikohan huomenna laittaa nahkatakin? Toisaalta suunnittelin testaavani sitä uutta hametta ihan käytännössä ja sen kanssa olisi ehkä järkevämpää laittaa pitkä villakangastakki. Oonko vähän ernu, kun teen kysymyspostauksen niin, että minä kyselen ja lukijat vastaa? Eikö sen pitäis mennä toisin päin? Onko kellään muuten kiinnostusta kysellä, jos harkitsen semmoista? Ois ihan kiva vastailla, mut luulen, että joudun keksii kysymykset ite. (Siis tietenki kirjoittelisin tuonne kommentiboksiin anonyyminä, ettei homma vaikuttais ulospäin niin nololta...)


Oonko väsyny? No, siihen osaan vastata itekin. Oon. Viikonloppuna oli vähän levotonta tämän meijän potilaan vuoksi. Viime yönä tultiin takaisin Kajaaniin ja täällä rauhallisemmassa ympäristössä sain nukuttua kuitenkin sen kaheksan tuntia, mutta kun se on se normaali määrä, niin johonki väliin pitäis saada noi univelatkin pois.

2 kommenttia:

  1. Mä en nyt ihan oo varma, että millaisesta lettikampauksesta puhut, mutta itse törmäsin yhdessä blogissa ihan kivaan erilaiseen versioon perusletistä (tulee sen mekkotuunauksen jälkeen): http://madambc.blogspot.com/2011/03/ahoy-ahoy.html

    Ei mikään kampaus, mutta musta toi oli tosi hauska versio, johon en ollut aiemmin törmännyt :)

    VastaaPoista
  2. No joo, en oo koskaan tajunnu miten tuommonen "letti" muka pysyy kasassa! :D Oon kyllä kokeillu joskus, mut ilmeisesti en treenannu tarpeeksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!