4. maaliskuuta 2011

Viikonloppuleijumiset

Löysin kotimatkalla itseni juttelemasta jollekin random mummulle, jolla oli pieni perhoskoira, Viivi. Juteltiin siinä koirista sitten jonkin aikaa, kunnes Viivi halusi lähteä kotiin. Kotiin tullessani jatkoin leijumista, kun huomasin ulkona olevan +3 ja kumisaapaskeli. Omistan ehkä kaikkien aikojen hienoimmat kumisaappaat ja toivon kovasti, että tämä loskakeli kestäisi vielä hetken, sillä kaivoin ne juuri esiin talvivarastosta.


Loppuviikko on ollut muutenkin ihan loistava, jos ei lasketa pientä uupumusta siitä, että olen kälättänyt varusmiehille kaksi päivää markkinoiden meidän koulua. Ehkä hauskimmat työpäivät ikinä ja tänäänkään ei paljoa huonommaksi jäänyt, sillä käytiin läpi tietokilpailuun osallistuneiden sotilaiden yhteystietoja ja suunniteltiin jotain pientä sähköpostipiristystä muutamille, joitten sähköpostiosoitteet oli ihan ylisöpöjä... Eh, ei vaan siis ihan työnkuvaan kuului toi niiden läpikäyminen ja voi olla, että jätetään ne mailitkin lopulta sitten laittamatta. Ihan vaan sillä, että eikö ne oo kuitenkin vähän liian nuoria...


Nyt oon jopa niin hyvällä tuulella, että siivoaminenkaan ei kuulosta ollenkaan pahalta ajatukselta... Kun oon oikeen ahkera, niin aika kuluu nopeammin ja voin pitää huomenna omat varusmiespäivät tuolle omalle varusmiehelleni, jonka pitäisi saapua Kajaaniin yöllä - jos VR niin suo.

Mutta aivan ihanaa viikonloppua teille ja palaillaan pian, dudes!

4 kommenttia:

 1. Repesin ihan totaalisesti tuolle lopulle " Ihan vaan sillä, että eikö ne oo kuitenkin vähän liian nuoria..." :DDDD

  VastaaPoista
 2. Joo, täytyy yrittää keksiä jotain tekosyitä, ettei tule vahingossa laitettua epämääräisiä sähköposteja ympäri Suomea.. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka hienosti Batman istuu tos ekassa kuvassa, ja kattoo sua tosi tarkkaan, hienosti koulutettu :)

  Ps. mageet kumpparit!

  VastaaPoista
 4. Batman osaa huijata olevansa hyvin koulutettu.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!