6. maaliskuuta 2011

Missä mun laskiaispulla?


Siwassa ei ollu enää yhtäkään laskiaispullaa. Tosin veikkaan, että en olisi loppujen lopuksi sellaista ostanutkaan, kun ne on niin isoja ja makeita. Ja niitä myydään vaan kahden hengen pakkauksissa, ja siitähän seuraisi forever alone -olo. (Tommi lähti taas aamupäivästä menemään.)

Oon järkänny jostain itelleni pienen kurkkukivun (Tosin tästäkin melkeen voisin syyttää Tommia, sillä se oli vienyt yöllä molemmat peitot...), joten voisin kehitellä tähän taas jonkinlaisen ihmejuoman.

Kaisa voitti ampumahiihdon MM-kultaa. Hieno suoritus, mutta tunnen itseni entistä enemmän luuseriksi, sillä Kaisa piti meille joskus jotain hiihdon tekniikkaoppia liikuntatunnilla ja siitäkään huolimatta en oo sitä koskaan oppinut. Hiihto on aina ollut minulle se koululiikunnan heikko kohta, siis suhteessa siihen miten pärjäsin muissa lajeissa. (En edes kehtaa mainita, että myös meijän yläasteen varsinainen liikkaope on entinen hiihtäjä.) (Tällä ei oo sitten Tommin kanssa mitään tekemistä.)

1 kommentti:

  1. Älä sure, ei se hiihto ole minunkaan ykköslaji.. Hyvä jos edes kunnolla osaan luistellakaan :'D Nämä talviurheilulajit on vähän tuollaisia. Törmättiin muuten Jorgen kanssa Tommiin asemalla tänään ja annettiin sille teidän joululahja (näin hienosti kolmisen kuukautta myöhässä) ja lupa myös avata se, toivottavasti ei haittaa! ...ja ehkä teillä on huomenna koulussa laskiaispullatarjoilu, niin ei tule se forever alone -fiilis ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!