11. maaliskuuta 2011

Pääseekö kumppareissa tanssilattialle?Onneksi en oo tyylibloggari. Meni nimittäin sen verran hermo kokovartalokuvaa ottaessa. Milloin jäi pää pois, milloin saappaat... Ja hei toi ryhti! Normaalisti edes yritän, mutta ilmeisesti yritin alitajuisesti mahduttaa ison päänikin kuvaan. Saappaista puheen ollen, voiko perjantai-illan rientoihin laittaa kumpparit? Joo, sitä minäkin ja siksi kaivoinkin kaapista (luultavasti) toiseksi parhaiten vettä pitävät saappaani. Testi-ilta.

Lähden tänään nimittäin ensimmäiseen varsinaiseen tyttöjeniltaani ever. Siis onhan noita ollu, mutta koskaan aiemmin ole saanut kutsua nimenomaisesti tyttöjen iltaan. Siksi pistin nyt tätä naisellisuuspuoltani esiin. Niittivyö saa olla, mutta ketjujen (jotka hajotin just) sijasta kaulassa on elegantti huivi. Selkää särkee jo nyt, mutta mentävä on. Onneksi Tommi tulee yhden junalla (mikäli VR suvaitsee olla ajoissa) ja on luvannut tulla yhtä matkaa kotiin (ellen väsähdä ennen sitä ja tule edeltä), eli todennäköisesti se saa kantaa minut.

Muksaa viikonloppua, höpöt!

3 kommenttia:

  1. Minä kahtoin että miten sinulla tuommoset ihmeripset on ja zoomailin vähäse nii sehä oliki kameranjalka! :D

    VastaaPoista
  2. No joo, eiku ostin tuommoset irtoripset. :D Hei sait tuon nimen näkymään eri lailla! :)

    VastaaPoista
  3. vähäsen ihana tuo farkkuliivi edellisessä postauksessa! mut hei, jos oon oikeen ymmärtäny nii tänne voi ladata kuvia jonku muun jutun kautta? lataatko sinä ihan tuo perus bloggeri jutun kautta vai mite? ku minulla on nyt sellainen malli, mihin ei saa isoja kuvia nii ärsyttää vähäsen, ja normi malleihin en saa säädettyä leveyksiä hyvin :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!