23. maaliskuuta 2011

Projektit etenee

Mikä on vieläkin inhottavampaa kuin loska? No, jäätynyt loska. Koska ulkona oli aamulla -6 astetta pakkasta, luovuin kumisaapasajatuksesta ja pistin kuin pistinkin korkkarit! Ja tein amatöörivirheen ja etenin liian nopeasti valitsemalla eilistä kapeammat korot jo tässä vaiheessa projektia. Tai no, amatöörivirhe olisi ollut laittaa mitkä tahansa muut kengät kuin liukuestopohjalliset coretex-saappaat.


Koska olo oli kuitenkin eilisen jäljiltä niin keväinen, päädyin lyhythihaiseen paitaan. Olisin ollu muuten niin synkkä, joten heitin (ihan projektinkin kunniaksi) kaulaan helminauhan! Käytin tuota varmasti ensimmäisen kerran ikinä, ja ostin tuon kuitenkin lähes kaksi vuotta sitten jostain itäeurooppalaisesta kauppahallista, kansallispukuja myyvältä mieheltä. Harmi, ettei siellä myyty myös kiiltävän punaisia vöitä.


Minulla on sukassa kaksi reikää ja se lisäksi meinasin juhlistaa tätä naisellisuusprojektia tekemällä itselleni munakkaan ja pelaamalla pleikkaria. Ja oli keli mikä tahansa, niin huomenna en kyllä laita korkoja vaikka mikä olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!