28. maaliskuuta 2011

Maanantait boikottiin!Kiitos Iltalehti uutisesta, talvi jatkuu normaalia pidempään. Taidan alkaa säästää traktoriin. Meinaan alkaa noi lumityöt jo nyppiä, kun lumikasat alkaa olla sen verta isoja, että en jaksa työntää sitä lunta sinne huipulle. Ja toinen mikä nyppii, en asu Venäjällä. Pääsis eroon tästä kesä- ja talviaikahärdellistä. Kännykän kello ei itsestään päivittynyt. Tai päivittyi, mutta vuorokauden myöhässä. Se tarkotti sitä, että heräsin tänä aamuna jo mukavasti puoli kuusi. Kun olin palloilut sen 20 minuuttia, tajusin tilanteen ja menin takas nukkuu. Ajastin herätyksen oikeeseen aikaan, mutta jostain syystä se heitti sen sitten vasta huomisaamulle. Onneks satuin olemaan kotona, joten heräsin sitten siihen kun isä tuli sanomaan, että lähetään Kajaaniin kymmenen minuutin päästä. Kiva lentävä lähtö siinä sitten.

Onneks oon näin peruspositiivinen ihminen. Jaksoin repiä tänään tunnin ajan huumoria Matin treffeistä ja sitten aloin miettiä, että oon tosiaan maailman huonoin ystävä. No, oikeestaan en sittenkään lopettanu sitä kettuilua. Sen sijaan aloin miettiä, että miks ihmeessä se ei oo jo poistanu minua Facebookista, mesestä, puhelimestaan ja aivoistaan. (Miks maanantain jälkeen ei voi olla viikonloppu?)

1 kommentti:

  1. hyvä ku lukee postauksis tuosta hame postauksesta tänne. ensin kamala vuodatus, ettet oo kovin naisellinen, sitte projektissa tapahtuu etenemistä ja jossai vaiheessa turvaudutaa jopa taitavan emännän kirjaan :D vähä hyvä! lopussa on tapahtunut onnistuminen, kun ihan tosi emäntä lohikukkojen kanssa:) ihana!

    mut hei vielä, mainihit siitä kuvien lisäys jutusta. mietin sitä, etten halua törmätä joku päivä siihe, kun bloggerin kuva tila täynnä. nii halatko tehä sellaset 'ohjeet' tälläselle jolla ei ole mitää tietoa miten niitä lisätää? jos vaikka laittasit fb boksii? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!