10. maaliskuuta 2011

Muodin edelläkävijä
En harrasta kirpputorimyyntiä, joten kaapista voi tehdä aika mukavia löytöjä, kuten noi ruskeet mokkanahkasaappaat, jotka vinguin äitiä ostamaan joskus yläasteella. Viimesimmäksi taisin käyttää niitä penkkareissa, kun olin Gene Simmons ja tarvin paksupohjaisia kenkiä. (Noissa kumipohjissa on kivat valkoiset teippiraidat, kun päällystin tuon ruskeen osan musta-hopeisella kankaalla ollakseni enemmän glam.) Toi farkkuliivi on taas viime kesän löytö mummolasta. Äidin vanha. Hamstrasin sen mukaani, mutta sekin eli melkoisessa unohduksessa, kunnes pengoin vaatekaappia ja putosi lattialle. (Itse asiassa se ehti hengata siellä muutaman viikon, ennen kuin sisäistin sen olemassaolon.) Sekin on melko rock, onhan siinä noita sydänniittejä.

En todellakaan tiedä, mikä on kevään kuuminta hottia, mutta salaa toivon, että se liittyy jollain tapaa farkkuliiveihin ja mokkanahkaisiin platformk kenkiin. (Tai mitä noi nyt on.) Ahha nii, enhän oo koskaan ennenkään pukeutunut muodin mukaan, joten...

Joo, taas näitä toivottuja vaatekaapin helmet -postauksia. Hahah, en siis voi tehdä tätä ns. normaaleista vaatteista, vaan pitää vetää överit tässäkin suhteessa. (Ääh ja alan oikeesti pelätä, että joku päivä lähden ulos kyseiset kengät jalassani ja vielä ihan tosissani.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!