23. kesäkuuta 2010

Lähes säälittävä naiseksi

Sain Tommilta aikoinaan synttärilahjaksi lahjakortin, joka oikeutti minut shoppailemaan 100 eurolla ja lisäksi Tommi toimisi "shoppailuorjana". Ja nyt on kyseessä siis kaksi ihmistä, joista toinen karttaa shoppailua kuin ruttoa ja toinen ahdistuu vaatekaupoissa ja sovituskoppien jonoissa.Ajateltiin nyt olevan viimeiset mahdollisuudet hypätä autoon ennen Tommin lähtemistä valtion kesäleirille. Olin päättänyt hankkia mukavan neuletakin kevyisiin kesäiltoihin sekä jotkin mukavat hellekengät kesäkaduille Batmanin muotoiltua entisiä. Koska tämä kaupunki ei tarjoa kovin monipuolisia shoppailumahdollisuuksia, suunnattiin siis Ouluun.

Ensimmäisen tunnin aikana kävelin päättömästi H&M:n alerekiltä toiselle osaamatta tehdä yhtään järkevää päätöstä. Oulun kylmä tuuli ja se edelleen puuttuva neule pakottivat minut pitämään takkia, joka taas aiheutti sen, että shoppailusta johtuva kylmä hiki ei ollut kovinkaan kylmää. Pakotin itseni ostamaan seitsemän euron alehintaisen mekkopuserosysteemin (En edes tiedä mikä se on!) vaikka en tiedä tykkäänkö siitä vieläkään. No, jos en opi pitämään sitä parin viikon aikana, leikkaan siitä hihat irti...


Katsottiin parhaaksi mennä hetkeksi rauhoittumaan kahvilaan ja piristämään samalla kaverin työpäivää. Kun minulla oli lopulta mennyt ensimmäisen kahden tunnin aikana kymmenen euroa sadasta, päätin ryhdistäytyä. En edes minä voi olla niin säälittävä, että käyttäisin mahdollisesta sadasta eurosta kymmenen, kun Tommikin oli jo käyttänyt 15 euroa uusiin housuihin. Aboriginaalin opastuksella suuntasimme kohti kaikkien muotibloggaajien mekkaa, Gina tricotia (Jep, jouduin tarkistamaan Googlelta oikeinkirjoituksen.) Ginasta löysin hätävaraneuleen ja hehtaariraitapaidan, jonka päädyin ostamaan Tommin painostuksesta. Ja siitä eteenpäin shoppailu ei enää tuottanut juurikaan ongelmia. (Olin saanut ostettua sen pakollisen paidan, josta olin haaveillut jo kuukausia.) KappaAhlista löysin mukavat niittiremmikengät tms. ja Stockmannilta Vero Modan neuletakin niihin kesäiltoihin. (Sen tosin maksoin itse, koska pelkäsin satasen menevän rikki.)


Ja sitten yksi tunnustus. Olen tähän saakka ollut leggingsien vastustaja. Sen sijaan paksuista sukkahousuista tykkään kotikäytössä. Niiden ongelma on kesäisin se, että ne estävät liikkumisen avojaloin. Sorruin Ginassa leggingsiosastolla. Päädyin nilkkapituisiin mustiin yksilöihin. Itse asiassa huomasin näiden olevan aivan kuin sukkahousut, mutta ilman varpaita. Eli kätevät viileämpänä päivänä tai tilanteessa jossa paljaat reidet eivät ole se soveliain vaihtoehto. (Huoh, en sanonut tuota kaikkea ääneen!) Mutta siinä vaiheessa kun alan pitää leggingsejä housuina, niin tulkaa, pliis, viemään minut hoitoon... (Ja kuka hitto on keksinyt sanan "leggings"?!)


Postausideoita saa laittaa tulemaan, voisin yrittää saada aikaiseksi saada pari ajastettua postausta Juhannuksen jälkeiselle ajalle, jolloin olen taas kaiken muun maailman ulkopuolella. Harmittaa nimittäin tämä harva kesätahti.

Ja hei, pahin läppä ikinä: Operaatio Kari Tapio (Tällä hetkellä Top-listan sijalla 16!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!