1. marraskuuta 2009

Batman tuli taloon

Olin lähes kuolemapisteessä koulun kanssa viime viikolla, joten kovin harvat postaukset voitaneen laittaa sen piikkiin.. No, viikonloppu tuli, niin kuin odotettua. Tosin olo ei ole levännyt ollenkaan. Syy on tässä:

Viime yö on juostu ulkona käyttämässä poikaa pissillä, mutta silti aamulla löytyi lätäkkö lattialta. Tai sitten heräiltiin kieltämään sängynlaidan pureminen. Tai kuulemaan tylsistyneen pennun vinkumista. Eka yö takana, pennun palautusta ei olla kuitenkaan harkittu - toistaiseksi. Vanhempi suloisuus Ren huomasi alkuinnostuksen jälkeen, että tämä uusi kaveri ei ehkä olekaan niin hyvä juttu. Se nimittäin meinaa viedä huomiota Reniltä itseltään.. Jospa enin mustasukkaisuus haihtuu tulevien päivien aikana ja onneksi pentu nukkuu vielä niin paljon, että Renillekin jää aikaa leikkiä meidän kanssa.

Tänään meillä oon vielä luvassa mukava jännitysnäytelmä kun viedään Batman Tommille kotiin. Nähdään sitten, mitä Batman sanoo kissalle. Ja ennen kaikkea mitä kissa sanoo Batmanille...

Nyt täytyy siirtyä pissivartiostoon. Samalla sekunnilla kun pentu herää, se täytyy kiikuttaa ulos lähes valon nopeudella. Tälleen pyritään minimoimaan kosteusvahingot. Toivottavasti saan näytille pian uusia tärähtämättömiä kuvia tuosta pikkusesta ylisuloisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!