8. marraskuuta 2009

Täten lupaan mitä vain

Suuresti minua ilahduttaa se, että Batman pissii sisälle enää sillon tällön! Ja nyt lupaan teille kaikille kahdelle lukijalleni, että sinä päivänä kun en siivoa yhtään kakkaa tai pissiä sisältä, järjestän Batmanin kunniaksi juhlat! Siis pieni kekkeripostaus luvassa siis tulevaisuudessa, ainakin toivon mukaan!

Lupaan myös, että terästäydyn tämän blogini kanssa. Olen asunut viime viikot Tommilla, joten en kehtaa olla kuvaamassa jokaista elämäni hetkeä. Tommin äidistä se voisi vaikuttaa hauskalta, mutta luulen, että yritän siitä huolimatta edelleen pitää yllä sitä mielikuvaa, että olenkin oikeasti muka fiksu enkä mikään sekopää. (Ja hei, täällä on yhtä harmaata ja pimeää kuin sielläkin, kukaan tuskin kaipaa yhtään kuvatodistetta tästä.)

Koska olen nyt niin lupaustuulella, muistutan, että niitä postausideoita saa laittaa tulemaan. joten lupaanko liikaa, jos lupaan toteuttaa kaikki ehdotukset?


Ja hei, kaipailisin kovasti kommenttia siitä, mikä tässä blogissa on kivaa ja mikä on pikkusen vähemmän kun kivaa? En nimittäin oikeen tiedä, mihin suuntaan tästä nimittäin olisin menossa seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!