15. joulukuuta 2009

Etpä uskalla koskettaa kielellä tuota mattotelinettä!

Pienenä pelkäsin kaikkea rautaista, kun mittari oli hiukankin pakkasen puolella. Pidin kielen visusti suussa mattotelineiden yms. rautaisten pihahökötysten luona. Joku pelotteli liian hyvin.. Ja nyt juoksen kauhuissani Batmanin perässä, se kun nuolee kaikkea mahdollista. Voiko koiran kieli tarttua rautaan kiinni?!Mutta parasta siis on, että täällä on talvi! Oon kulkenu kouluun tyylikkäänä toppahousuissa, mutta mieluummin niin kuin jääpuikkona. Koulun jälkeen jopa uhmasin pakkasta ja nappasin kameran matkaan, kun lähdin käyttämään koiria. (Ja jep, kaikki sormet ovat edelleenkin paikoillaan!) Ja huippua: Säätiedotus on luvannut kylmää jouluun saakka, joten viileä joulu ainakin on tulossa. Ja lunta on vähintäänkin lavasteeksi saakka!Kovin montaa kuvaa en sitten lopulta saanut tallennettua, kiitos sen pakkasen sekä noitten viluisten koirakavereitten. Mut hei, ei se mitään, ehkä tätä talvea on vielä jäljellä. Toisella kertaa sitten enemmän!

Pakkasella on muuten entistä ihanampi istua sisällä villatakkiin käärityteenä, varpaat villasukissa ja glögiä juoden. Pidettiin tyttöjen kanssa leffailta, katsottiin Joulutarina ja syötiin pipareita aurajuustokuorrutteella. Oliko herkkua? No oli todellakin!


Jotta ei menis liian vakavaksi, niin naurakaa vaikka joutessanne Batmanille. Niin minäkin teen. Tänään sain hyvät naurut siitä, kun Batman keksi jahdata omaa häntäänsä. Niin, minäkin luulin, että tuo on mahdollista vain sarjakuvissa..


P.s. Höh, en pääse FarmVilleen, minun joulutähdet kuihtuu. Yhyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!