7. joulukuuta 2009

Oho, joulukuu!

Oisko mitään jos joskus vaikka päivittelis vähän sen sijaan, että tekisi ne kaikki miljoonat selän takana odottavat kouluhommat..? Oon harrastanu valokuvaustakin ihan blogimielessä, mutta ne kuvat jumittaa jossain koneen syövereissä. Oon kuvannu pipareita ja kinkkujuustosarvia ja pikkuleipiä. Phuu, ihan näin isosti ei sentään juhlita niitä luvattuja Batmanin pissimättömyyspäiviä (joita ois muuten pitäny jo ehkä juhlia, riippuen miten asiaa tarkastellaan, mutta sisäsiisteysbileet luvassa kun ehitään järjestää!), vaan Tommilla oli lopultakin ne ylioppilashattujuhlat! 

Valvoin suunnilleen kolme yötä ja kaks päivää paahdoin mennä juhlia. Homma päättyi Ninnun pikkujouluihin, joissa jaksoin kahden glögipaukun verran ja sitten karkasin nukkumaan. Tai siis Tommin juhlien vodkajatkoille, jotka tosin jäivät ankaran väsymyksen takia vähän vähäisiksi. Sen jälkeen podin vuorokauden päänsärkyä, kiitos kolmen päivän valvomisen. Sunnuntaina käytiin perinteinen soihtukulkue ja katsomassa linnanjuhlat kotona, mutta nekin piti jättää kesken sen päänsäryn takia ja painua nukkumaan. Nyt on juhlat juhlittu ja onpa ihanaa! Seuraavaksi sitten joulu, mutta sepä onkin rauhoittumista varten. Ja sitten tuparit! Saatiin nimittäin tietää muuttopäivä, lopultakin! (Tosin kammoan jo nyt ajatusta siitä pakkaamisesta, mikä minua odottaa joululomalla.)

Batmanille on toi suuhygienista huolehtiminen niin tärkeää, että se alkoi harrastaa pöydillä kiipeilyä saadakseen käsiinsä - tai hampaisiinsa hammasharjan. (Sarppa tosin epäili kyseessä olevan halun testata atk-taitoja sillä perusteella miten hienosti Batman tietokoneita sääti.) No, oli miten oli, huoneen järjestys meni uusiksi, kun Batman kerta toisensa perään löytyi koneen näppäimistöltä tepastelemasta.Muutenkin tuo hygienia on Batmanin juttu. Kun mentiin käymään suihkussa, niin Batmanin oli pakko päästä mukaan. Siellä se tyytyväisenä seisoskeli, kun suihkuteltiin vettä sen päälle! On meillä koira...


Millonkas te ootte käyny viimeksi suihkussa tai pessy hampaat? (Huom! Kysymys pääasiassa koirille, mutta kaikki halukkaat saavat vastata!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!