10. tammikuuta 2010

100110

Juu'u, oiskohan se aika tyhjentää tuo kamera vaikka välillä.. Uskomatonta, otin pari kuvaa ja aloin siirtää niitä koneelle niin oho, kamera sylkäiseekin sisuksistaan 314 kuvaa. Nopeita ovat lisääntymään, penteleet... Mutta joo, tarkoitus oli siis kuvailla tuo olohuone ja makuuhuone, mutta homma kariutui siihen, että en kehannu pedata sänkyä, sillä se olisi turhaa enää tähän aikaan illasta, eikö? Ja siis uuden vuoden lupauksena petaan sängyn joka aamu(, paitsi sunnutaisin, jos katsotaan iltapäivään Ice ageja sängyllä maaten, minkä jälkeen sänky on tietenkin jälleen turha pedata).

Mutta hei, miten ois kuvakooste joululomalta, kun nuo kuvat nyt sattuivat tuohon tupsahtamaan? (Ja joo, se kotipostaus on tulossa myöhemmin. Ja se luvattu sisäsiisteyspostaus!)Perinteinen kuusenpallokuva. (Otettu ennen kuin Batman tuhosi kyseisen pallon.)Batmanilla oli rankkaa. Lähdettiin Batmanin kanssa käymään kotona ja raitis maalaisilma väsytti pikkuisen. Ainakin äiti väitti niin, mutta minusta tuntuu, että kyllä Terrissäkin oli vähän vikaa...Heli sai joululahjaksi maidonvaahdottimen (!), joten juotiinpa parit Helin tekemät maitovaahtocappuchinot sitten.


Melko FAIL. Aloin tekemään tehdä Tommille lapasia joululahjaksi. Valmiista niistä tuli ehkä joulun välipäivinä... Perinteisesti. 

Tehtiin tunti lumitöitä -30 asteen pakkasessa. Tommista näytin niin hauskalta, että oli se halus ikuistaa hetken, että vois nauraa vieläö monta kertaa. Tms.

Ja tää on ehkä paras kaikista:


Pakatessani tavaraa muuttoa varten löysin arkistoista jotain aivan loistavaa! Laillinen suutelulupa on peräisin jostain ala-asteen puolesta välistä, ehkä? Kyseisen paperin omistaja saa pussata poikaa, kun on lähettänyt kirjeen kolmelle. Ja toivottavasti kukaan poika ei nyt lue tätä, sillä kyseistä kirjettä ei saa näyttää pojille, tai pojat joutuu pussaa minua... (Hihii, näytinkö "vahingossa" Tommille..) Ja siis kun suuteluluvasta on kyse, niin onhan se fiksua myös kuvailla vaihe vaiheelta miten kyseinen toiminto suoritetaan.

 Jep semmosta, jospa tästä nukkumaan, kun huomenna loppuu lomakin. Eiku ha, tässä jaksossa taisikin olla maanantait vapaita. Damn, no mut tiistaina uudella innolla sitten!


P.s. Kuka haluaa tulla meille purkamaan muuttolaatikoita? Oon ehkä löytänyt toiseksi ikävimmän homman heti tiskauksen jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!