14. tammikuuta 2010

Koti, osa: I

Päätä särkee ja nyt alko jo oksettaa. Kivaa tää huimauskin tähän lisäksi.. Täytyykin mennä aikasin nukkumaan. Paitsi, että huomasin just, että kello on kohta yksitoista. Mutta teen nyt tämän merkinnän koska meinasinkin. (Ja muistakaakin, että olen luonut tämän suurella tuskalla! Siis vähän niin kuin hienot ja merkittävät taiteilijat.)

Oki, alotin huijaamalla. Tämä on siis ulkona (ei kuulu SISUSTUKSEEN) eikä ole edes meidän laittama. Mutta oli sen verran nätti kuvauskohde ja kuitenkin meijän pihalta, joten anteeksi minulle annettakoon..?

Ja tässä teille yksi seinä olohuoneesta, olkaa hyvät! Yksityiskohtaisempaa hommaa luvassa joskus, kun olo tästä kohenee. Mutta hei, alku se on tämäkin!!

Ai mut pakko vielä jakaa teille tämä:


Äidin tuliaiset Ikeasta. Asialliset tuliaiset, ottaen huomioon, että täytän tänä vuonna 21! Norsu oli kuulema ollut liian pienessä häkissä liian monen norsun kanssa, joten äiti pelasti sen minulle. Toinen peruste oli se, että norsu on niin surullisen näköinen (mikä kuitenkin johtunee tuosta ensimmäisestä perustelusta).

Hei ho! Nyt oikeesti jos pystyis vielä hampaat pesemään, niin ois kiva! Sitten kaadun sänkyyn siinä toivossa, että herään vielä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!