19. elokuuta 2015

Geokiipeilijä

Olisiko aika palata "kesälomalta" takaisin arkeen... Ensin oli kiire, sitten tuli ongelmia netin kanssa. Nyt taas on liian hyvä sää istua koneella. Nämä lähes parin viikon takaiset kuvat sain siirrettyä koneelle vasta muutama päivä sitten, siitä meni vielä pari päivää siihen, että sain selattua nämä läpi ja laitettua julkaisukuntoon, mutta nyt olisi! 

Kiipeily-Miika kysyi minua kaveriksi noutamaan paria hiukan haastavampaa geokätköä. Ja totta kai olin mukana. Oma kiipeilykokemukseni rajoittuu lähinnä mummolan pihakoivuun ja kerran opiskeluaikoina testattuun kiipeilyseinäkiipeilyyn, joten tämä oli sopiva yhdistelmä edellä mainittuja. Miika kuitenkin hoiteli ammattilaisena nuo kätköt, itse kokeilin kiivetä vain matalampaan lämmittelypuuhun. Pääsin ylös, ja mikä parasta, pääsin myös alas! Pääasiassa keskityin siis siihen, minkä paremmin osaan, eli valokuvaamiseen.







Viimeisessä kuvassa todiste! Loggasin tuon kätkön itse, jei! Miikalle kiitos kuvasta, mutta ennen kaikkea seurasta ja mahdollisuudesta päästä tuonne mäntyyn.

1 kommentti:

  1. oleppa hyvä vain, ja kiitos itsellesi hyvistä kuvista ja kätköilyseurasta. ^-^

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!