11. syyskuuta 2016

Nopeat kuulumiset ja revontulifiilistelyjä viikon takaa

Hirveä lista rästiin jääneistä asioista ja kauheasti kaikkea suunniteltua ohjelmaa. Tuntuu, että vuorokaudessa on tällä hetkellä aivan liian vähän tunteja. Sain kuitenkin nyt viikonloppuna yhden ison stressaajan suoritettua - Lensin viikonlopuksi Helsinkiin haastamaan itseni Tough Viking -kisassa. Puolen vuoden tiukka treeni huipentui eiliseen juoksuun. Haluaisin kirjoittaa tästäkin tarkemmin, kun vaan jossain vaihessa ehtisin. Minulla on nytkin jo useampi suunniteltu postaus odottamassa sekä inspiraatiota että ennen kaikkea aikaa!


Sain juuri luettua Helin oparin, jonka olin luvannut tsekata jo aikoja sitten. Ensi viikolla teen normaalia pitemmän työviikon, sillä venytin kesälomaa ja korvailen sitä nyt jälkeenpäin. Työviikon päätteeksi ajelen vielä yhdeksi päiväksi Kainuuseen juhlistamaan isän syntymäpäiviä. Huh. Minulla on vielä kahden edellisen reissun laukutin purkamatta.


Innostuin kesäloman lopulla liimailemaan paperikuvia albumiin. Homma jäi vähän niin kuin kesken, kun minulta loppuivat kuvat. Tilasin sitten kerrallaan kahden ja puolen vuoden edestä uusia kuvia, paketti oli tullut perille perjantaina eli sekin projekti odottaisi enää tekijäänsä. Onneksi tämän kanssa ei ole mitään aikataulua! Kuvia valitessa tajusin kuitenkin sen, miten oma motivaatio kuvaamiseen on ollut hieman hukassa tässä viimeisen vuoden aikana. Vuodelta 2015 löytyi vielä tosi paljon tosi kivoja kuvia, mutta tälle vuotta kamera on kulkenut mukana säälittävän vähän. Niinpä kehitin tästäkin pienen stressin ja kannoin sitten kameraa kaulassa melkoisilla tehoilla.


Lähdin liikkeelle tälleen kevyesti yökuvauksella. Samalla avattiin myös revontulikausi. Nämä kuvat on siis viikon takaa perjantai- sekä lauantaiöiltä. Mieletöntä luonnon ilotulitusta koko viikonlopun ajan, lisää näitä, kiitos!

Nyt kuitenkin niitten paperikuvien pariin, en nimittäin malta olla aloittamatta tuota projektia saman tien, vaikka oon ihan superväsy ja rikki viikonlopusta. Mukavaa alkavaa viikkoa, yritän ehtiä palailla taas mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!