26. elokuuta 2009

Popcorninmyyjän mielenkiintoinen ura

Nähtävästi en ole kykenevä saamaan edes sitä sikainfluenssaa! Kaikilla muilla se tai ainakin joku vastaava influenssa tuntuu olevan, ja hetken jo itsekin luulin parin päivän takaisen lihassäryn ennustavan tuota nykyajan ruttoa. Sain kuitenkin hukutettua mahdolliset virukset vaahtoon ja lämpimään veteen. Sen sijaan sain kipeää päänsärkyä, mikä yksinään ole sikainfluenssan oireita. Särkylääkkeiden ja Tommin antaman hieronnan jälkeen kipu hellitti lopultakin sen verran, että pystyin nukahtamaan.

Jos joku luulee, että kirjoitan blogia, koska elämässäni tapahtuu niin paljon jänniä asioita, jotka haluan jakaa koko maailman kanssa, joku on väärässä. Mutta mielestäni on erilaista kirjoittaa siitä, kuinka herättyäni en jaksanut pestä hampaita, vaan suuntasin suoraan koneelle katsomaan pari jaksoa Kumman kaata, tarkistamaan facebookin ja odottamaan Tommia koulusta. Toisinaan saatan käydä kaupassa, jos olen jaksanut pukea jotain päälleni ja kävellä muutaman sadan metrin päähän S-markettiin. Pari päivää sitten päätettiin lähteä Tommin kanssa piknikille. Tai minä päätin. Seuraavaksi päätin, että piknik on ihan turhaa ilman piknikliinaa, eikä meillä olisi ollut sitä koriakaan. Lopulta päädyttiin vain kävelemään joen rantaa, vaikka minä olin jo kuvitellut mielessäni kuohuviinit ja suolakeksit.

Ja tähän väliin piti tulla kuva, mutta näköjään en osaa laittaa sitä niin, että puolet siitä ei katoaisi johonkin. Mutta ajattelin keskittyä tässä hommassa nimenomaan valokuviin, koska se on yksi niistä harvoista asioista, joita teen edes hiukan säännöllisesti. En pukeudu säännöllisesti muodikkaasti tai edes omaperäisesti, jotta saisin aikaan mitään muotiblogia. (Sen lisäksi, että minua ja muotia on turha yrittää saada edes samaan lauseeseen). Leivon kerran kahdessa kuukaudessa ja silloinkin jotain tuttua ja turvallista, joten reseptejä on turha odottaa. Käsitöitä teen kerran kesässä ja toisen kerran talvella, jos jaksan innostua, joten myös käsityöblogi olisi jo syntyessään kuollut ajatus. Sarjakuvablogi voisi olla hauska, mutta sitä olen jo kokeillut ja homma kärsi skannerin puutteesta. Tommin ehdottama seksiblogikaan ei jostain syystä napannut. Niinpä, näillä mennään mitä on! Ja niitä kuvia kun jaksan perehtyä niiden lisäämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!