28. elokuuta 2009

Testing, testing


Tämähän meneeki hyvin. En edelleenkään näköjään ole kykenevä hallitsemaan tätä kuvien laittoa täydellisesti. Nyt sain kuvan mahtumaan, mutta taisin pienentää sitä liikaa.. Eh.


No mutta asiaan, kuten jo aiemmin ohimennen mainitsin, tämä blogi ei tule tihkumaan jännitystä. Sen sijaan paljastan, että olen suorittanut pari iltapäivää argeologisia kaivauksia Tommin luona. Mitään merkittävää ja ihmiskuntaa mulloistavaa ei kuitenkaan ennakko-odotuksista huolimatta löydetty, joten se siitä. Illalla jatkoin operaatio Sikainfluenssan Metsästystä Riikan luona iltateen merkeissä. Nyt muutaman päivän itämisaika ja sitten nähdään miten kävi. Samaiselta reissulta ovat muuten testikuvassa olevat pupu ja nalle, joiden nimet olivat kuulema vuosien saatossa hukkuneet, valitettavasti. Alemmassa testikuvassa oma, myöskin hyvin paljon nimetön nalle. Eikä kuva ole yhtään edellistä suurempi, vaikka piti olla. Muutenkaan en nyt täysin kykene hallitsemaan näköjään mitään. Onneton tapaus.

Seuraavaksi lähden Tommin luo leipomaan kakkua. Katsotaan millainen sotku saadaan aikaan, sillä minä ja leipominen ei todellakaan ole mikään siisti yhdistelmä. Sitä ennen voisi kuitenkin vilkaista vielä viimeisen jakson Kumman Kaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!