14. marraskuuta 2010

Ei kuvii

Olin niin suunnitellut tämän päivän postauksen. Toivotan hyvää isänpäivää kaikille lukijoilleni, jotka ovat isiä. (Luulen, että isien osuus lukijoista on noin 25 %, koska kirjoitanhan paljon melko miehisistä aiheista, kuten sisustuksesta.) Sitten olisin esitellyt omalle isälleni tekemäni isänpäiväkortin, mutta koska poikaystäväni yritti asentaa ajureita web-kameraani, hän nähtävästi tuli samalla sekoittaneeksi koneeni kuviensiirtohomman niin, että voin siirtää kuvia vain yhteen kansioon. (En jaksa tehdä tuota copypastee joka kerta, joten ei kuvia tänään.)

Ja postauksen olisin päättänyt lähettämällä terveisiä mummulle, joka kuulema lukee tätä blogia. Tai ainakin haluaisi lukea. Cool.

Tämän kaiken suunnitellun sijaan taidan nyt vaan jatkaa tuota uuninlämmitystä (Tulin just viikonloppureissulta ja lämmintä on taas se perus 14 astetta.) ja pyykinpesua (Anoppi on reissussa, joten pyykinpesukone on nyt vapaana!) ja todeta, että ens kerralla saatte kunnon postauksen jostain järkevästä aiheesta ja toivottavasti kuvilla. Anteex tää nyt.


P.s. Terkkui mummolle kuitenkin, jos nyt oot tänne löytänyt!

EDIT: Mut uus banneri on nyt ja ääh en koskaan oo noihin tyytyväinen, mutta tää ei sentään oo tarkotettu väliaikaiseksi, joten jos tää nyt pysyis kauemmin kun sen kaks viikkoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!