29. marraskuuta 2010

Suomen kylmin talo

Kajaani on tänään ollut Suomen kylmin paikka. Voin kyllä uskoo sen. Meillä jääty eilen putket, joten jouduin juoksemaan naapuriin vessaan. Voin sanoa, että siinä -26 asteen pakkasessa, puolenyön aikaan, hieman ennen seitsemää aamulla heränneenä ei hirveesti jaksanu muuta kun kirota tämän talon. Eteisessä on lähinnä miinusasteita ja keittiössä oli se 12 lämmintä, kun tulin tänään kotiin. Että jos jotakuta kiinnostaa valittaa kylmästä, niin tervetuloo meille. (Oon ehkä niin karaistunu, että ei tää nyt paha oo, kun laittaa tarpeeksi vaatetta..)

En oo ollu kovin aktiivinen missään ylimääräsessä tämän viikonlopun aikana. Oon nyt ollu koulussa putkeen jotain kolme viikkoa päivittäin (Myös siis viikonloput.), joten nyt on energiat hieman vähissä. Ja tänään oli tentti ja keskiviikkona on tentti ja tänään oon tehny esimerkiksi kahta eri ryhmätyötä. (Että jos jotakuta kiinnostaa valittaa kiireestä, niin tervetuloo taas meille.) Että jos tän viikon katselis noita koulujuttuja ja palailis, kun aivot rauhottuu.


Koulusta lähtiessä ei enää ollu niin kylmä, mutta ihmeteltiin hetki, että mitä ihmeen valonheittimiä kaupungille on asennettu. No, lopulta tajuttiin, että ne on revontulia. Cool!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!