8. marraskuuta 2014

Viikon takaa

No voi nyt hyvänen aika! Mihin se kaikki katoaa? Koko ajan on niin pimeää, että edes salama ei riitä. Paitsi sen aikaa kun olen töissä. Saattaa paistaa hetken aikaa aurinko. Siksi onkin hyvä palata näihin viikon takaisiin sen ainoan aurinkoisen hetken kuviin, jonka Kainuun reissulla koin

Vielä pari vuoroa ja sitten olisi taas vapaat. Yllättäenhän tuo on taas luvannut lauhtuvan ja räntää. Että nyt ihan oikeasti.

Kaikki projektitkin jumittaa, koska kiitos tämän pimeän, vuorokausirytmini on seuraavanlainen: Yöunet, työt, päiväunet, iltapala, yöunet. Vähän niiku talviunilla olisi. Paitsi että pitää käydä töissä. (Eilen muuten reipastuin ja liikuin massan mukana Ideaparkiin. Eilen ei kuitenkaan jaettu ilmaisia ämpäreitä ja me selvittiin reissustamme melko kivuttomasti. En tosin ollut millään shoppailutuulella ja jos jostain innostuin, niin koot olivat loppu. Sain kuitenkin katkaistua pitkään jatkuneen ostoksettoman kauden kivalla paidalla, voisin kuvata huomenna vaikka sitä, jos löydän jostain valoa.)

4 kommenttia:

 1. Ah, mä niin tiedän ton tunteen, kun valo ei riitä mihinkään. :D Ja silti tuntuu turhalta valittaa, kun täällä Keski-Euroopassa sitä valoa on kuitenkin vähän pidempään kuin siellä, mut kyrsii silti, kun kaikki blogiin otettavat kuvat pitäs yrittää ottaa ennen puol viittä ja oon yleensä just siihen asti koulussa melkein päivittäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, täällä meillä on sentään se etu, että lumi valaisee! ...Eikun hetkinen, eipä ees valaise, kun vetenä tulee. :( Syksy on kyllä masentavinta aikaa ja usein mietin, että onkohan tämä Suomi oikea maa minulle, kun tämä kurja kura-aika kestää kuitenkin jopa kolmasosan vuodesta ja keväät kurat siihen päälle. :D

   Poista
 2. Very nice photos Suvi. I hope the sun becomes a constant visitor of your winter ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, again! :) Hope so, too. I hate this time of the year. It's so dark and rainy...

   Poista

Kiitos kommentistasi!