2. marraskuuta 2014

Hömö ja muut tintit

Hohhoi, ajoin koneen CCleanerilla läpi pitkästä aikaa, minkä seurauksena kirjauduin ulos Photobucketista. Kun yritin kirjautua takaisin, en muistanut enää salasanaani. Kokeilin kaikki mahdolliset ja keksin jopa uusia. Lopulta alennuin resetoimaan salasanan, mutta en saanut sitä sähköpostia ennen kuin useamman yrityksen jälkeen. Kauhea säätäminen, mutta pääsin lopulta lataamaan kuvat! Täytyisi varmaan keksiä joku pätevä salasanasysteemi, oon ihan hukassa näitten miljoonan eri salasanan kanssa.

Nyt kuitenkin niihin kuviin. Tulin eilen Kainuuseen. Otin eilen vähän timelapse-materiaalia, mutta se saa jäädä odottamaan vielä koneen syövereihin. (Tosin jotain saman reissun räpsyjä on vielä purkamatta toisen kameran kortilla...) Tänään aloitin aamuni lintuja kuvaamalla. Eihän tämä lintulaudan kyttääminen mitään hc-luontokuvausta ole, mutta semisti kuitenkin. Olisin halunnut hienoja kuvia lentävistä linnuista, mutta päivä on auttamattomasti liian pimeä minun kalustooni nähden. Kaikki lentokuvat olivat yhtä suttua ja liike-epäterävyyttä. Joitain istumakuvia kuitenkin sain.
Tässä ihan muutaman sadan metrin päässä oli viikolla nähty kaksi sutta, siinäpä olisi ollut luontokuvattavaa kerrakseen, mutta minä tyydyn tintteihin.

Kalustona Canon 7D + 70-300mm f/4-5.6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!