13. huhtikuuta 2015

Kevätpörriäinen

Aika kuluu kauhean nopeasti. Hävettää ihan, kuinka en ole saanut oikein mitään aikaan tällä valokuvauksen ja kirjoittamisen saralla. Olen nimittäin tehnyt niin ahkerasti töitä, että juuri muuhun ei ole energiaa riittänytkään. Paitsi yhtenä aamuna pesin osan ikkunoista ja toissapäivänä laitoin basilikansiemenet multaan. Optimistina lähdin näihin hommiin. Luin nimittäin netistä, että basilika on haastava, eikä sovi aloittelijalle. 

Kuva: Ville
Pääsiäinen on nyt takana ja raskain työrupeama myös, nyt ehkä riittää jaksamista muuallekin. Ja valoa! Käytiin eilen iltalenkillä Ainolassa. Tähän saakka olen karttanut puistoja kurakelien pelossa, mutta nyt alkaa olla jo melko kuivaa ja koiranpesukaan ei ole lenkin jälkeen enää kahden päivän projekti. Itse asiassa haaveilin, että seuraavan potentiaalisena vapaapäivänä voisi jo käydä testaamassa jotain vaellusreittejä tai luontopolkuja. Sen verran on lumet vähissä Oulun seudullakin.


Kevät on aiheuttanut täällä muitakin extemporee-tekoja kuin ikkunanpesua. Huomenna nimittäin ajattelin käydä ostamassa uuden sohvan. Olen etsiskellyt keittiönpöytää, mutta koska se tuntuu olevan ikuisuusprojekti, korvaan sen uudella sohvalla. Loogista. Löysin nimittäin alennuksesta tosi kivan ja kevyen näköisen. Täytyy käydä huomenna testaamassa istuttavyys, ihan sikaa säkissä en kuitenkaan halua ostaa, sen verran maltoin mieleni.


Ja niin, ei siinäkään vielä kaikki. Suuren osan energiasta on vienyt viime aikoina yksi lisästressiä aiheuttaunut, yllättävä, mutta erittäin mukava uutinen. Minulla vaihtuu nimittäin työkuviot tämän kuun lopussa. Jännittää vähän, tai oikeastaan melko paljonkin! Tämä tosin tietää sitä, että kesän suunnitelmat menevät uusiksi, koskapa lomaa ei nyt ole tiedossa. En kuitenkaan meinaa käyttää sekuntiakaan asian murehtimiseen vaan otan kaiken ilon irti tästä uudesta!
Pari viikkoa voi mennä vielä melkoisessa sumussa, mutta sitten lupaan aktivoitua kunnolla ja uudella innolla täälläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!