24. huhtikuuta 2010

Takatalvi

Yritän tässä kovasti vakuutella itselleni, että sää voi ihan hyvin muuttua viikossa! Seuraan epätoivoisesti seurata Forecan sääennustetta, mutta ei kovin lämpimältä vaikuta. Yritän olla ajattelematta viime vuotta, jolloin vappua saattoi juhlia t-paidassa. Tänä vuonna ajattelin kerrankin kiskaista haalarit jalkaan ja yo-lakin päähän ja lähteä vappupiknikille. Aiemmin olen vain ohittanut vapun huomaamattomasti. Viime vuonna vappupäivä meni työharjoittelussa. Että voisko tänä vappuna olla +20 astetta (Eka laitoin vanhasta tottumuksesta -20.) lämmintä ja auringonpaiste, kiitos!

Selailin tuossa epätoivoissani jo vanhoja kuvia vapun tienoilta tehdäkseni jotain havaintoja vuosittaisesta kevään tulosta.Hepoköngäskuvat on vuodelta 2008, juurikin vapunpäivältä. Vuonna 2008 oli ainakin lunta vielä vapun aikaan, joten ei mitään paniikkia tässä vaiheessa. Paitsi jos tuo lumentulo jatkuu ja jatkuu. Saadaan kohta kaivaa pulkat uudestaan esille. Saako sitten itkeä?


Tämä taas on viime vuodelta, viikkoa ennen vappua (eli kutatuinkin näihin aikoihin), joten ei siis mitään hätää vielä! Ainakin reilu viikko sitten, kun kävin kiertelemässä joen rantoja, niin kevät oli jos silloin pitemmällä, mitä tässä kuvassa! Toivon kovasti, että tämä takatalvi häipyy yhtä nopeaa, kuin se on tullutkin. Ja uskon, että kun toivon oikein kovasti, niin pakkohan sen kevään on tulla takaisin..? Haloo, sitä paitsi minun talvitakit on jo varastossa odottamassa ensi talvea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!