25. elokuuta 2013

Linnut

Tuijotin illalla televisiota, kun havahduin yhtäkkiä ikkunan takana silloin tällöin lennähtäviin naakkoihin. Välillä ilmoille pääsi hirveä joukkoraakunta, joka otti kaiun kivitalojen seinistä. Piti ihan laittaa Game of Thrones tauolle, ja kävellä parvekkeelle katsomaan. Näky oli ihan uskomaton. Varmaan satoja naakkoja istui vastapäisen talon katolla ja pihan koivujen oksilla. Välillä joku päästi hirveän huudon ja koko parvi vastasi siihen lennähtäen samalla ilmaan.

Jos totta puhutaan, niin Hitchcockin Linnut on ehkä yksi huonoimmista elokuvista, jonka oon katsonut kokonaan. (Tosin katsoin sen melko pienenä, joten ehkä en vaan tajunnu. Vieläki huonompi on joku Godzilla, jonka joskus pakotin itseni katsomaan myöhemmin...) Silti tuntui vähän spookylta avata parvekelasit, kun nuo elukat syöksähtelivät aivan nenän edessä. En kuitenkaan malttanut olla hakematta kameraa.

No, kuvailujen jälkeen palasin katsomaan Game of Thronesin jakson loppuun. Ihan kiva yhteensattuma, että kyseisen jakson lopussa näkyi parvi raakkuvia korppeja hieman epämiellyttävässä valossa. Oli pakko surffata vähän aikaa kivoilla sivuilla ympäri nettiä, ennen kuin uskaltausin Batmanin kanssa pimentyvään yöhön iltalenkille.


P.s. Saanko antaa itselleni luvan ostaa huomenna Canon 7D:n?!

4 kommenttia:

 1. Oooo, spooky indeed!

  Saat ostaa jos myyt mulle ton nykysen kameras ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, taitaa tuo vanha vedellä viimesiään, joten kakkoskameraksi jäänee, jos uusi kotiutuu. Olisin tilannut Rajalan tarjouksesta tänään, mutta on sivut niin tukossa, ettei oikein näytä tulevan sittenkään mitään...

   Poista
 2. Hienoja kuvia äidinkin mielestä! Tuo toiseksi alin kuin taulu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!