23. elokuuta 2013

Ponnaria

Arvatkaa mitä ostin! Silläkin uhalla, että taannun taas pari vuotta nuoremmaksi, päätin armahtaa hiuksiani ja otin testiin näitä vähän joka puolella vilahtelevia kierreponnareita. Tai miksi näitä nyt ikinä kutsutaankaan.


Töitteni puolesta joudun pitämään hiuksiani jatkuvasti kiinni ja usein ratkaisu on perusponnari tai nuttura. Tiukalla. Koska mikään ei ole epämiellyttävämpää (Okei, keksin jo heti pari juttua, mutta kuitenkin...) kuin se, että nuttura alkaa valua kesken kiireisen työpäivän. Olin hieman epäuskoinen, koska ei tuo minusta nyt kovin vakuuttavan näköinen peli ole. Muistuttaa vähän jotain sellaista, joka tulee mukana siinä prinsessasetissä, jonka voittaa tivolin narunvedosta säälipalkintona.


Testasin kuitenkin sekä nutturaa että ponnaria, molempia tositoimissa ja ilman ylimääräisiä pinnejä tai muuta. Nutturan kanssa oli vähän kikkailua, kun tällä ei pystynyt aivan samanlaisiin solmuihin, kuin kumilenkillä. Ja ensimmäiset minuutit heiluttelin päätäni epäuskoisena puolelta toiselle, mutta ei se sieltä alas tullut. Niskahiukset ottivat vähän löysäilyn kannalta, mutta pistän sen nyt ekan kerran ja harjoituksen puutteen piikkiin.

Ponnaria testasin juostessa. Uskaltauduin tämän kolme viikkoa kestäneen flunssan päätteeksi lenkille. Voi apua, mutta selvisin hengissä, samoin selvisi ponnari. Ei edes tarvinnut kiristellä missään vaiheessa matkaa!


No, vastaaviin suorituksiin pystyisin perusponnareillakin, jos keskityn, oon melko hyvä käyttämään niitä, heh. Mutta toivon, että tämä pelastaa niskahiukseni, jotka tekevät jatkuvasti pientä kuolemaa kumilenkkien vuoksi. Tämän pitäisi käsittääkseni olla erittäin hiusystävällinen vehe, joten ehkä voin jonkin ajan kuluttua unohtaa takkuuntuvat niskavillat.

Täytyy käydä hamstraamassa näitä pian lisää. Ei siksi, että nämä kolme eivät riittäisi, vaan siksi, että haluan eri värejä!


Ehkä tämä lievittää vähän hiuskriisiäni. Oon juuri saanut omaa väriä kasvateltua niin, että se ei näytä juurikasvulta ja etuhiuksten jämätkin sulautuvat mukavasti noihin pitempiin latvoihin. Samaan aikaan olen alkanut haaveilla sekä punaisesta väristä että lyhyistä etuhiuksista. Great. No, jos selviän syksyn yli, niin tilanne on taas hallinnassa. Syksy saa minut aina haluamaan jotain muutosta.

Joko te ootte testanneet näitä? Toimiiko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!