19. toukokuuta 2014

Hellehommia

En yhtään osaa pukeutua näihin yllättäviin ja ensimmäisiin helteisiin! Oon penkonut koko vaatekaappini läpi, puolet sen sisällöstä on nyt sängyllä. Hyvää yötä minulle... Toisaalta minulla on nyt kamalasti virtaa ja intoa tuohon valokuvaushommaan. Pyörittiin aamu kamera kaulassa Ainolassa, ja pysähdyttiin siinä ohessa kahville. Täytyypä sanoa, että vaikka en ole aamukahvin ylin ystävä, niin tänään se maistui huippuhyvältä!


No, ehkä puolet siitä mausta oli tämä kuppi! Ei missään kahvilassa ole noin söpöjä kahvikuppeja! Tuo on yhtä pieni kuin miltä näyttääkin, eli juuri sopiva tällaiselle kahviallergiselle. Tosin jouduin ottamaan vielä santsikupin, kun sai samaan hintaan... Kyseessä on siis kahvila Kiikku keskellä Ainolanpuistoa ja luulen, että paikka tulee olemaan yksi kesän suosikeista!

Korkkasin tänään myös pyöräilykauden. Täytin talven aikana tyhjenneet renkaat ilmalla ja hurautin parit kirpparit läpi uuden keittiön- ja sohvapöydän toivossa. No, ei löytynyt, mutta olipa metkaa ajaa pyörällä pitkästä aikaa! Yritin löytää kaapista mahdollisimman pyöräystävällisen hameen ja onnistuin mielestäni melko hyvin äidin vanhalla hameella. Vyökin taitaa olla sieltä samasta vaatekaapista...


Kengät on omat ja uudet, jospa nyt lopultakin raaskin heittää edelliset vastaavat roskiin. Alkoivatkin olla jo melko kuluneet... Ja ding, kesän ekat hankaumat hankittu, tällä kertaa varpaaseen.

4 kommenttia:

 1. Ihana look sulla, mistäs kengät oot löytäny :)

  VastaaPoista
 2. Itse olen enemmän teeihmisiä, mutta tuollaisesta kupista kahvi maistuisi varmasti erityisen hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin minunkin pitäisi olla teeihminen, ja kotona juonkin yleensä vain teetä, mutta vieraissa sorrun aina kahviin ja kärsin sitten vatsanpuruista... Mutta tuo kahvin jälkeen jäi kyllä pelkästään hyvä mieli! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!